реклама

реклама

16 липня, під час нічного чергування, близько 4-ї години, на перехресті вулиці В. Чорновола та бульвару Шевченка було знайдено собаку породи пітбуль.

Про це у Фейсбуці повідомила речник Патрульної поліції Черкас Зоя Вовк. Вона просить господарів собаки відгукнутись та забрати пса.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Пересічний громадянин 17.07.2017 18:35
З нетерпінням чекаємо повідомлення і великий репортаж речниці патрульної поліції Зої Вовк про те, що господаря пітбуля вже знайшли. Така інформація обов'язково має бути на перших шпальтах газет Черкащини.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 КоМент 17.07.2017 02:40
Ну а чим же їм ще займатись?! Кругом вже все в порядку! Іншими словами,- що їм ще можна довірити, тільки про собак бездомних піклуватись!!!! Ось вам і вся "реформа" !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Черкащанин 16.07.2017 19:21
Патрульні поліції мають виконувати свої безпосередні обов'язки - розшукувати злочинців, розкривати злочини та охороняти громадський порядок, про що речник Вовк має повідомляти громадян. Господар собаки, яку необхідно доправити в "готель для тварин" з часом знайдеться, а цей дешевий піар речника Вовк, якій мабуть нічим зайняться, тільки шкодить іміджу патрульної поліції. Взагалі посада речника має бути цивільна, щоб особа, яка не має жодного відношення до боротьби зі злочинністю, не отримувала зарплатню поліцейського та не мала відповідного соціашльного захисту правоохоронця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100