реклама

реклама

Бютівець Озірний готовий допомогти народнику Терещуку завоювати довіру людей

Бютівець Озірний готовий допомогти народнику Терещуку завоювати довіру людей

Депутат Черкаської обласної ради Олексій Озірний (фракція політичної партії ВО «Батьківщина») відгукнувся на пропозицію нардепа Сергія Терещука допомогти йому в підготовці до парламентських виборів, що відбудуться восени 2012 року. Про це Олексій Озірний повідомив у коментарі «Прочерку».

– Я відгукнувся на пропозицію Сергія Терещука, що має намір балотуватися до Верховної Ради по округу, до якого входить і Звенигородський район. Я сам торік по мажоритарці виграв вибори по цьому округу. Тож добре знаю район. Вважаю, що шанси в Терещука великі. Адже це аграрний район, а нардеп сам – аграрник, - зазначив Олексій Озірний.

Депутат облради зауважив, що допомагатиме нардепу-народнику і це не входитиме у внутрішні партійні протиріччя, оскільки Сергій Терещук, швидше за все, йтиме на вибори як самовисуванець.

– А що? Якщо «Батьківщина» висуватиме по округу такого, як Портнов, то я його ніколи не буду підтримувати! – зазначив Олексій Озірний.

Портнов – депутат-перебіжчик. Став нардепом від ВО «Батьківщина», але торік перейшов в Адміністрацію Президента, за що був виключений з лав «Батьківщини». Тоді ж Портнов склав депутатські повноваження.

Нагадаємо, що на виборах до Верховної Ради в 2002 році Сергій Терещук отримав перемогу по округу №195 із центром в Городищі. До округу входили місто Ватутіне, Городищенський, Звенигородський, Корсунь-Шевченківський, Лисянський та Шполянський райони.

Як зазначив Олексій Озірний, свої сили на виборах наступного року на окрузі можуть також спробувати Анатолій Гриценко.

реклама

Коментарі  

 
+5 #19 анатолій 23.01.2012 16:23
так, Озірний не стане боятися (двадцять п'ять років тому він навіть мене не боявся :-) ) але... що тут можна сказати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #18 олекса 16.12.2011 19:33
я не ховась за нік і ніколи в юності не ховався за спини у вуличних розбірках.Про свої наміри повідомив усих заздалегідь.Ніхто не осудив мій намір.Навпаки -підтримали.Дякую тих,хто з розумінням відгукнувся і підтримав.Битимусь за УКРАЇНУ ЯК ЦЕ РОБИВ МІЙ ДІД У ЗАГОНАХ ЮРКА тютюнника.Якби ми не клювали одне одного,то і жили б у Європі давно,а так "все чекаєм,що прийде москаль з канчуків наших рук для Європи вязати вервечки"Все,дно люблю всіх !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #17 Виборці. 16.12.2011 18:44
Цитую олекса:
Гавкайте вже собачки ( виборці) скільки влізе,а караван (один з верблюдів Озірний) то має йти невпинною.Тільки час і Господь є моїми суддями.

Коли обиралися то йшли не до Господа, монахом, а до виборців і називали їх людьми. а як виборці критикують то собачками стали. Верблюд тепер виборцю не товариш.Особливо гарно першому верблюду, він дихає свіжим повітрям, а другий і решта привязані до хвостів першого та інших. Так Ви ДЕ,перший чи другий в каравані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #16 олег 16.12.2011 17:01
По-перше, Олексій порядний і професійний політик та різнобічна особистість.
Щодо Терещука чи не Терещука - а є кого підтимувати ? минули ті часи коли вибори залежали мали індивідуальний характер та трималися на слові. Зараз це лише групові технології.
Більшість, хто дописуе тут немає ніякої уяви про вибори та політику.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #15 Адвокат. 16.12.2011 16:33
Озірний порядна людина і він СВОЮ Батьківщину не зрадив. Був порядним, є порядним і залишиться порядним. А попіаритися на такій дрібній історії може кожен. Навчилися би, без помилок коментарі розміщувати.Хто дужче всіх кричить тримайте вора?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #14 олекса 16.12.2011 16:15
навіть дискутувати не збираюсь,скільк и людей,стільки ж думок,трохи образа душить,бо ніколи нікого не зрадив.Хтось з вас таки правий,що у депутата обовязок є тільки перед виборцем.Правий не той,хто лежить на дивані в апазиції,а той,хто щось робить,а краще вже з Терещуком мені втратити,ніж з савченками-кузьменками-іваненками знаходити.УкраЇна -понад усе!Гавкайте вже собачки скільки влізе,а караван то мае йти невпинною.Тільки час і Господь є моїми суддями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #13 Кожух 16.12.2011 14:17
Велосипеди, не велосипеди.. А на валянки вистачить..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #12 Не зрозуміло? 16.12.2011 11:01
Пішов би від Народної партії Литвина, якщо був впевнений в своїх силах. А при нинішніх розкладах, говорити, що мажоритаршики комусь щось винні або будуть винні, - не має підстав.За що й буде агітувати "чесний" та "порядний" БЮТом хрещенний Озірний. Цю методику використовував один із мерів Черкащини, коли в палатках одної відомої партії роздавав агітацію за себе.Серед бидла він поет, а серед депутів він, не знаю хто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #11 Крук 16.12.2011 10:53
Пішли червоненькі цмфри від "політичних фахівців" які навіть членів сім'ї не здатні за себе загітувати, але жваво оборюються і дають оцінки достойній людині, депутату-мажоритаршику, бо він має сміливість не бубоніти на прес-конференціях "юля-юля-юля-апазіция.......юля-юля-юля-апазіция", а відкрито виголошувати власну позицію та власне бачення, кого буде підтримувати на виборах до ВР по мажоританому окрузі.
Ну не подобається вам його вибір, впевнені, що він хибний то йдіть і агітуйте проти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #10 коріандр 16.12.2011 10:31
Молодець Олекса! За таку публічну підтримку вже пару тисяч зелених отримав. :-x Вчіться, салаги! :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100