реклама

реклама

Відсьогодні розпочався донабір до патрульної поліції Черкащини, повідомили під час сьогоднішнього брифінгу керівники ГУНП та патрульної поліції Черкас.

Брифiнг

Загалом планується додатково набрати 170 поліцейських. Із них 100 стануть патрульними в Умані, 40 ввійдуть до новостворюваної дорожньої поліції (яка обслуговуватиме основні траси Черкащини: Київ-Умань-Одеса, Київ-Золотоноша-Черкаси-Умань, Черкаси-Полтава), ще 30 поповнять лави черкаських патрульних (головним чином, ввійдуть до нового силового підрозділу патрульної поліції).

– Ми запрошуємо на безстрокову службу хлопців та дівчат, що готові долучитися до охорони безпеки та законності на Черкащині, – сказав начальник управління поліції Черкас Олександр Кокоба. – Ми пропонуємо: заробітну плату від 8 тисяч гривень, навчальний курс підготовки поліцейських тривалістю 4 місяці (зараз уточнюється місце майбутнього навчання кандидатів у патрульні: це будуть або Черкаси, або Київ), роботу в дружній команді однодумців, регулярні навчання та тренінги, можливість зробити життя в нашій країні безпечнішим.

Як додала старший інспектор з особливих доручень відділу кадрового забезпечення управління патрульної поліції Черкас Світлана Москова, патрульні щороку отримують 30-денну відпустку, безкоштовно обслуговуються (разом із членами сімей) в закладах охорони здоров’я системи МВС, отримують 70-відсоткову компенсацію вартості санаторно-курортного лікування та відпочинку для поліцейського (та 50-відсоткову для членів його сім’ї), гарантовану фінансову допомогу у разі ушкодження здоров’я під час несення служби, можливість отримання вищої освіти у вищих навчальних закладах системи МВС за державним замовленням.

Основні повноваження патрульного поліцейського – патрулювання території, реагування на правопорушення (в тому числі на виклики за лінією «102»), забезпечення безпеки дорожнього руху і громадської безпеки, надання невідкладної допомоги громадянам, а також заходи для розкриття злочинів по гарячих слідах і протидія злочинності. Одна зміна триває 12 годин, при складанні графіка чергуються денні та нічні зміни, що перемежовуються з вихідними днями.

В конкурсі можуть брати участь громадяни України віком від 20 до 35 років, які мають повну загальну середню або вищу освіту, наявність посвідчення водія категорії В та готовність до служби в будь-якому місті України у зв’язку зі службовою необхідністю.

Начальник управління кадрового забезпечення ГУНП України в Черкаській області Руслан Горяченко пояснив, що конкурс у патрульну поліцію проходить із сьогоднішнього дня по 5 серпня. Він закликав можливих кандидатів не затягувати до останнього дня, а заздалегідь заповнити анкету на поліцейському сайті (https://patrol.police.gov.ua/) й принести в кадрову службу копії необхідних документів.

Адреса розташування поліцейської комісії №22 Департаменту патрульної поліції: м. Черкаси, вул. Лесі Українки, 21.

Отримати інформацію про конкурсний відбір до патрульної поліції можна за (044) 390-65-00 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду з 9.00 до 18.00 в робочі дні, а також на сайті Департаменту патрульної поліції або на електронній сторінці Управління у «Фейсбуці».

реклама

Коментарі  

 
0 #1 КоМент 18.07.2017 10:43
Ну, ну! Питання в тому, чи наберуться?! І от для вирішення цієї проблеми настільки було спрощено процедуру набору, як тут вихваляється один з керівників патрульної поліції, що тепер туди можуть потрапити не тільки танцюристи, стриптизери, бувші наркозалежні і т.і., як це було минулого разу, а є вже шанси для "випускників" із довідками, замість паспорта! Бо з усього видно, що на судимість ніхто нікого не перевіряє! Так, як і те ,- в якій сім'ї , атмосфері зростав кандидат, чи немає у нього якихось комплексів, що потім можуть вилитись на простих громадян і т.і.? Навіщо зараз така перевірка, потрібні люди, які мають - тупо виконувати тупі вказівки і накази!!! За боротьбу зі злочинністю навіть і не думають! Бо не до того зараз! Зад.лбав вже цей брєд кругом!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100