реклама

реклама

 

Театральний колектив «Міраж» із м. Сміла нещодавно повернувся із Миколаївської  області, де приймав участь у VII Всеукраїнському фестивалі-конкурсі виконавців гумору і сатири та ювілейному 20-му міжнародному фестивалі дитячої творчості «Золотий лелека» . Про це пише сайт «Сміла Сіti».

 

Театральний колектив «Міраж», керівником якого є талановита і досвідчена  Світлана Іванівна Симоненко, нещодавно повернувся з Миколаївської області, де приймав участь у VII Всеукраїнському фестивалі-конкурсі виконавців гумору і сатири та ювілейному 20-му міжнародному фестивалі дитячої творчості «Золотий лелека». Всі учасники, а їх було четверо – це Богдана Нечай, Юрій Дерев’янко, Марія Селезень та Євгеній Селезень - зайняли призові місця. Члени журі високо оцінили молодих талантів Смілянщини, у виконанні яких прозвучали твори місцевих поетів Тетяни Шугар-Благодарної («Баллада про ясен»), Бориса Пономаренка («Моя Україна»), Юрія Круглича («Через ліс стежина», вірш про м. Сміла).

Вдома театральний колектив «Міраж» прийшов поділитись своєю радістю та творчими здобутками з працівниками громадської приймальні народного депутата України Сергія Рудика, які побажали молодим декламаторам творчих злетів та нових перемог.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100