реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко мріє про час, коли формування бюджету залежатиме від містян, і по кожному питанню збиратимуть громадські слухання. Про це він повідомив у інтерв’ю виданню «Вичерпно».

bondarenko-710x434 – Часто доводиться працювати «з-під палиці» і робити деякі речі не «завдяки», а всупереч», – поділився півторарічним досвідом керування містом Анатолій Васильович. – Але за цей час нам вдалося зрушити з місця ситуацію, яка була в місті, зокрема, з ремонтом доріг, тротуарів, дитячих садків тощо.

На питання, чи вважає він себе «щасливчиком», адже його каденція співпала із прийняттям закону про децентралізацію, Бондаренко відповів, що так говорить лише той, хто не знає мови цифр. Мовляв, так, кошти дали, але разом із ними додали і навантаження.

Міський голова прокоментував і ситуацію довкола свого вже відкритого протистояння із секретарем міської ради Олександром Радуцьким, зазначивши, що цей конфлікт може бути вичерпаним.

Серед іншого міський голова згадав  про ремонт доріг, зокрема, вулиці Сумгаїтської та в’їздів у місто, і звернув увагу на те, що йому небайдуже, яким транспортом їздять черкасці. Крім цього, він прокоментував закиди щодо несвоєчасності деяких змін у місті, для прикладу, таких як встановлення колеса огляду.

– Мрію про той період, коли формування бюджету залежатиме від містян. Коли по кожному питанню збиратимуть громадські слухання, – зазначив він.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 Пенсіонер 18.07.2017 12:56
залежатиме від містян,
-----
А торуари, дороги будують до пляжів приватних осіб, а по центру міста люди ноги ламають на тротуарах. Пройдіть біля ЦНТІ, Коооператора, від б-ру Шевченка да ЗАГСУ, а це центр міста, визитівка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Бух. 18.07.2017 08:17
Недалекий ты Бондаренко. Учи историю и другие науки, неук!!! Развития того или другого региона ВСЕГДА зависило от предводителя который видел намного дальше чем "громадська" толпа. Ибо IQ толпы всегда стремится к найменьшему IQ ее участника!!!

Популист лысый...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Щука 17.07.2017 22:14
Явно видно забалакування різних нагальних проблем міста! Головне, що піддакувачі з усіх сторін говорять от Толя дав усім! Але якщо професійно то потрібна стратегія розвитку, презентація, громадські слухання, внесення пропозицій містян, розвиток околці підпис і чітке щоденне виконання плану роботи зі звітом, а так ніпро що. За рік процент виконання менше 50 % - мера мінять!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100