реклама
Sucurity Police

реклама

Фото прес-служби БК "Черкаські Мавпи"

Фото прес-служби БК "Черкаські Мавпи"

Учора в Черкасах завершилася 19-та спартакіада серед школярів 28-ми шкіл. Учні 34-ї черкаської школи вибороли перше місце завдяки гравцю дубля «Черкаських Мавп» – Даніїлу Іскакову.

Другою стала команда спеціалізованої школи №17, а третє місце вибороли школярі гуманітарно-правничого ліцею, інформує прес-служба «Черкаських Мавп».

Організатори змагань цього разу відзначили не лише велику кількість команд, а й якість гри, яка цьогоріч серйозно зросла:

– Це, напевно, пов’язано з підвищенням у класі цього сезону «Черкаських Мавп», – жартує один з ідейних натхненників цих змагань, методист черкаського методкабінету Степан Прокопенко. – Але якщо серйозно, то одним з найкорисніших гравців спартакіади школярів став гравець дубля «Черкаських Мавп» Даніїл Іскаков, який і допоміг своїй школі здобути перше місце. Він і допоміг своїй 34-й школі здобути перше місце в спартакіаді.

За баталіями юнаків спостерігали два гравці основи «Черкаських Мавп»: Войдан Стояновскі та Мільян Пуповіч.

– Я пам’ятаю себе в таких турнірах: колись навіть довелося виграти чемпіонат Бєлграда серед шкільних команд, – пригадує Мільян Пуповіч. – Це були просто неймовірні відчуття. Я по-доброму заздрю цим хлопцям. Зараз їм потрібно залишатися на баскетбольних майданчиках. Спорт, а баскетбол зокрема, може зробити з них гарних людей, а найголовніше – відірвати від вулиці. Цьому дуже багато уваги приділяється в Сербії, і приємно, що про це не забувають і в Черкасах, – зазначив Мільян Пуповіч.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100