реклама

реклама

На мосту через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 23+068 15 липня було замінено першу зруйновану залізобетонну плиту.

Вже завтра, 18 липня, буде замінено ще дві пошкоджені залізобетонні плити на прогонових конструкція мосту. На мосту продовжуються роботи з розбирання захисного шару мостових плит, чищення бетонних конструкцій мосту від будівельного сміття та їхнє знепилення. Закінчено роботи з демонтажу старого бар’єрного та решітчастого огороджень зі сторони залізничного полотна, демонтоване огородження майже повністю вивезено з робочої зони. Ремонтні роботи на мосту тривають цілодобові.

Сьогодні під головуванням голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка було проведено селекторну нарада з керівництвом ТОВ « Шляхове будівництво «Альтком», на якій розглядалося питання ремонту мосту. Основна вимога до підрядної організації - пришвидшення термінів ремонту та нарощування темпів будівельних робіт. Вже 19 липня на рахунок підрядного підприємства буде перераховано аванс. Тож на представники підприємства обіцяють увійти в робочий графік після появи коштів. Графіки закупки матеріалів і збільшення кількості працюючих на виконанні будівельних робіт відповідно до проекту представники підприємства обіцяють оприлюднити вже цього тижня.

На дамбі на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 12+300 - 23+062 підрядною організацією ТОВ «Трансстроймеханізація» проводяться подальші роботи з холодного фрезерування старого асфальтобетонного покриття та влаштування вирівнюючого шару. Також розпочато роботи з влаштування шару покриття із ЩМА-20. Разом з тим, на дамбі розпочалися роботи з демонтажу старого бар’єрного та тросового огородження. Замість нього буде встановлено металеве оцинковане огородження з обох боків автодороги.

Нагадуємо, що для забезпечення технології виконання робіт, автомобільного сполучення та роботи технологічного транспорту, розпорядженням голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка запроваджено графік проїзду легкових автомобілів, вантажного автотранспорту повною масою до 5 тонн та рейсових автобусів на період ремонту мосту.

Рух по мосту для вищевказаних транспортних засобів буде здійснюватися у спеціально відведений час:

з 6.00 год. до 9.00 год.,

з 16.00 год. до 19.00 год.

Для зручності водіїв на автомобільних дорогах Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, Р-09 Миронівка-Канів-Софіївка, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук та на кільцевих розв’язках встановленні інформаційні стенди про проведення ремонтних робіт на ділянці дороги із зазначенням схеми об’їзду.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт, оскільки це необхідний крок для розбудови та оновлення транспортної інфраструктури Черкащини.

Про це повідомили у Службі автодоріг Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
-6 #3 Щука 18.07.2017 22:22
Люди добрі! Не трогайте той міст! Ніхто ніяк на це не вплине, бо це й так добре, що там шось ворушеться! Потрібно визнати, що коли Петю вибирали, ви ж про міст не думали, а тепер давай ударні темпи! В таких випадках є класичне вирішення цього питання - студентські загони! Організуйте молодь, дайте гроші як армянам і міст буде до кінця літа!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Тверезий 18.07.2017 15:24
Цитую КоМент:
Взагалі,- хто тоді ініціював такий "ударний" ремонт?! Мабуть, знову головне питання в тому, щоб показати видимість робіт, а виділені кошти кошти - в дерібан!


Вважаю, що питати треба у В.І.Демиденка, чому в такому "авральному" темпі закрили міст, а тепер "Альтком" без передоплати працювати не хоче! До того ж об'їздні шляхи (на Канів, на Чигирин) до ладу не привели, дороги там просто "доб'ють"! Для нормальних правоохоронців (яких ще ні разу в житті не зустрічав) є достатньо підстав, щоб розкрутити керівництво Служби автомобільних доріг області на "душевну" розмову й вивести їх на чисту воду!

P.S. - коли при владі був батько нинішнього очільника Служби автодоріг (Демиденко І.Д.) то також ремонтували міст через Дніпро... Як кажуть у "раша-ЗМІ": "Совпадение? Не думаю!"

Для "активістів" та НАБУ є поле для діяльності!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 КоМент 18.07.2017 14:01
Щоб це китайці так працювали, то у них би швидко вирішилася демагрофічна проблема... ! Для них там роботи на пару тижнів, реально! Ще питання : як же готувались до цього ремонту наші "спеціалісти"? Хто ж з вищих "спеців" перевіряв їхню підготовку? Взагалі,- хто тоді ініціював такий "ударний" ремонт?! Мабуть, знову головне питання в тому, щоб показати видимість робіт, а виділені кошти кошти - в дерібан!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100