реклама
Sucurity Police

реклама

Протягом доби на Шполянщині піротехніки МНС знешкодили 3 вибухонебезпечних предмета.

Перший випадок стався в селі Лебедин. Місцевий житель під час заготівлі у лісовому масиві на зиму дров, виявив 1 артилерійський снаряд діаметром 76 мм та 1 гранату Ф-1 часів ВВВ.

Другий випадок було зареєстровано у самому районному центрі. Артилерійський снаряд діаметром 76 мм часів ВВВ під час копання у себе на подвір’ї каналізаційної ями знайшов 37 річний господар.

Піротехнічною групою аварійно-рятувального загону спеціального призначення всі вибухонебезпечні предмети були вуличні та знешкоджені на полігоні, інформує прес-служба МНС області.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 мович 19.12.2011 16:26
так-так-так......ще вкрадем...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 вова 16.12.2011 18:34
Так і возять з дерев дрова, тільки різні водії,мабудь запросили усіх дружбанів,в кого каміни є.Бо газ дорогий,а дрова -крадені. повний капець у цьому разваляному місті Черкаси.Тільки ледачий не тягне,що на око спаде, а СУБи чують свою неминучу загибель,то ж і розкрадають ВСЕ.ХОЧ БИ НЕ ВДАВИЛИСЬ, аж жалість бере за них !Як таргани нишпорять навкруги. ;-) 8) :-* :oops: :sad: :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 вова 15.12.2011 21:47
:-? А по вулиці Шевченка325,у дворі зрізають здорові,великі дерева.Хіба нема чим панам каміни палити,чи сауни обігрівати??? І СУБ начебто не знає,і ісполком очкі затуляє.Але ж майстер з СУБа керувала,та їхня техніка вивозить гарні дрова .Та у чий маєток? :P :eek: :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100