реклама

реклама

Перший заступник голови Верховної Ради України черкащанка Ірина Геращенко прокоментувала у «Фейсбуці» «ідею» лідера так званої «ДНР» Олександра Захарченка створити замість України нову державу – Малоросію.

17499070_1290427861045024_4409156136372627747_n На думку Захарченка, Україна як держава себе «дискредитувала», тому якісь невідомі «представники» українських регіонів (у тому числі й Черкащини) «підтримали» ідею утворення нового державного утворення з новою назвою. Майже відразу від цієї «ідеї» відхрестилися навіть у сусідній сепаратистській «республіці» – «ЛНР».

«Терористів і психопатів не коментую, – написала з приводи заяви Захарченка Ірина Геращенко. – Чому саме зараз ці феєричні заяви від ватажка бойовиків? Ну, може була спекотна неділя, можливо завезли традиційну російську гуманітарку з традиційним російським продуктом, і «вожді» перепили. Їхні заяви – питання до психіатрів і прокурорів, які всю цю терористичну маячню мають збирати в одну справу про розпалювання міжнаціональної ворожнечі, замах на територіальну цілісність країни. А суди -– українські і міжнародні – виносити вироки».

З огляду на несамостійність лідерів донбаських «республік» Ірина Геращенко вважає, що заява Захарченка покликана напередодні телефонних переговорів у Норманському форматі «переключити на неї увагу із заблокованого звільнення заручників, щоденних обстрілів. Щоб всі експерти і ЗМІ цитували терориста з його маячнею, а не вимагали від РФ звільнення заручників і дотримання режиму тиші».

За словами Ірини Геращенко, «цю маячню не варто коментувати, на це не варто звертати увагу, варто робити своє – посилювати тиск на РФ, посилювати армію, восени приймати закон про реінтеграцію, звільняти території, в тому числі й від деградованих п'яниць, які марять «Новоросією». Місце цих деградантів за порєбріком, там уже ціла колонія малоросів, от хай там і сидять, поближче до кремлівських господарів».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Щука 19.07.2017 10:40
Цікаво було б почути комент цієї леді на інтерв'ю її шефа -Ющенка, що від дав в Карапишах за участі двох губернаторів Черкащини, на ютуб. Назвала б вона цей спіч бувшого Президента маячнею?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Черкащанин 19.07.2017 09:56
Захараст - хвора людина :-x На його гавкання можна було б і не звертати увагу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100