реклама

реклама

Народний депутат України Сергій Рудик ініціює проведення наради із відповідними службами та сільськими головами для з’ясування всіх балансоутримувачів автобусних зупинок Черкаського району та нагальності проведення ремонтних робіт.

1500455444_zup Про це онлайн-газеті Новини Черкас повідомили у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ Черкаської РДА.

Як зазначив Сергій Рудик, який є членом Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, одним із пріоритетів своєї діяльності вважає покращення стану автомобільних доріг державного та місцевого значення, які проходять в межах його виборчого округу.

Також народним депутатом України було запропоновано:

- оголосити конкурс на найкращий ескіз-ідею оформлення автобусної зупинки, яку буде використано при декоративному оздобленні споруд автобусних зупинок району;

- запровадити з 17 липня по 17 вересня 2017 року двомісячник з благоустрою автобусних зупинок, озеленення й поліпшення стану довкілля населених пунктів Черкаського району.

В свою чергу Благодійний фонд народного депутата України готовий передбачити грошову винагороду для переможця конкурсу на найкращу ескіз-ідею оформлення автобусної зупинки Черкаського району та особисто долучитися до проведення двомісячника з благоустрою автобусних зупинок.

реклама

Коментарі  

 
-1 #6 Щука 20.07.2017 01:01
А туалети даєш, товариш депутат! Зупинка без туалета, що водка без пива.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Ірина 19.07.2017 22:38
Рудик вирішив зупиночками зайнятися? І не соромно ж таким людям на світі жити? ще ж планує на наступний термін йти, грошей недостатньо накрав? Рудик очолює компанію, є головним натхненником закриття у Смілі лікарні і поліклініки,де люди могли отримати досить гарну кваліфіковану медичну допомогу. Повторю - ЛІКАРНЮ і ПОЛІКЛІНІКУ, з великою кількістю хворих, колективом співробітників, це не зупиночки-окозамилювання! Але ж куди "шанованому" народному депутату до тисяч людей і їхнього здоров'я? треба ж думати за власні кишені, за це серденько болить, а лікуються такі як рудики закордоном, грошей же достатньо накрав, нащо йому наша медицина
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Сергій з Кривалівки 19.07.2017 21:27
Тушка, ІМХО.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Л. Зайва 19.07.2017 14:54
А зупинки облагородять по всьому району, чи тільки по тій частині, що входить до округу обранця?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 владимир 19.07.2017 14:23
КРАЩЕ Б ЗАЙНЯВСЯ ЛЕГАЛІЗАЦІЄЮ РОБОЧИХ МІСЦЬ ! ТАМ НИВА НЕ ЗОРАНА ! ПРАВДА, ВДЯЧНИХ ГРОМАДЯН(ВИБОРЦ ІВ) БУДЕ МАЛОВАТО...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 бродяга 19.07.2017 14:12
Ему бы в селе Хрешатик останоку сделать . Вот только боюсь не сможет доехать даже на танке. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100