реклама

реклама

З понеділка дорожні бригади ТОВ «Главшляхбуд» продовжили ремонтні роботи на автодорозі Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці дороги від в’їзду в с. Червона Слобода до Лесьок, інформують «Сільські обрії».

17c2b3ce4732475c7746c079f65d091b_XL – Фінансування відновлено, тому роботи продовжені. Щотижня плануємо укладати по 3 тисячі тонн асфальту. Це майже 3 тисячі метрів, - розповідає начальник дільниці Олександр Шутяєв. – На ділянці працює 10 одиниць техніки та 25 працівників. Застосовуємо сучасні дорожні технології. Спершу укладаємо вирівнюючий шар асфальтобетоном, потім верхній шар щебенево-мастиковий асфальтобетон, в якому використовуємо лише закордонні суміші. Разом з тим, виконуємо роботи з фрезерування старого покриття наступної ділянки дороги.

У Червоній Слободі тривають роботи з влаштування зовнішнього освітлення ділянки дороги Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук по вулиці Чигиринський Шлях. Тут встановлено 42 опори зовнішнього освітлення, на яких змонтовано сучасні енергозберігаючі світлодіодні LED-світильники. Наразі роботи з влаштування зовнішнього освітлення дороги продовжуються на іншій ділянці дороги Р-10 км 98+550 – км 101+950. Тут також буде встановлено 32 опори зовнішнього освітлення.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100