реклама

реклама

Сьогодні у Черкасах, в Долині троянд сталась пожежа, яка знищила зелені рослини. Про це у Фейсбуці повідомив черкаський актор Олександр Гуменний.

- Повертаючись з пляжу, всією родиною стали випадковими свідками пожежі в Долині троянд. Дуже шкода зелені рослини, які знищив вогонь. Пожежники загасили все швидко і оперативно, - написав черкащанин.

Директор КП «Дирекція парків» Володимир Стойко у коментарі Zmi.ck.ua повідомив, що відпочивальники підпалили ялівець та втікли із місця пригоди.

«Наші охоронці вчасно зорієнтувалися та оперативно викликали патрульних та рятувальників. Якби не вони, то пожежа могла б поглинути всю Долину троянд. Вчасно зреагували. Обов'язково напишу заяву до поліції. Нехай розбираються», - зазначив Стойко.

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 Михайло 20.07.2017 09:53
Цiкаво що в Черкасах на мiсцi знищених рослин з’являються не гарнi насадження а потворне будiвництво.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Правда 20.07.2017 09:05
Наші охоронці вчасно зорієнтувалися та оперативно викликали патрульних та рятувальників. Якби не вони, то пожежа могла б поглинути всю Долину троянд! Это как горел бы щебень, асфальт, и зеленая трава!!!??? Зачем писать фигню!!!??? Луче скажи почему твои охранники сами не попытались потушить пожар !!!??? Или наверно огнетушителей не было... Тогда вопрос к Вам пане Володимир Стойко, почему у охранников которые охраняют и бдят порядок в общественном месте, находятся без средств элементарной необходимости!! !???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Зелений 20.07.2017 08:41
А де ж ті камери, що обіцяли поставити по всьому місті в громадських місцях? Долина троянд одне із таких місць. Може і відслідкували б зловмисників..?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100