реклама
Sucurity Police

реклама

З гаражного приміщення пенсіонера, зловмисниця викрала електроінструменти, які продала. Правоохоронці відшукали жінку та доставили до відділення поліції для дачі показів.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернувся 69-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала з гаражного приміщення електроінструменти. Проводячи заходи по встановленню крадія, працівники поліції опитали місцевих жителів. Від випадкових свідків дізнались, що по місту ходила жінка та шукала покупців на електротовари за помірними цінами. Отримавши опис підозрюваної особи, правоохоронці відшукали її у знайомих та доставили до відділення поліції для дачі показів. Нею виявилась 47-річна місцева жителька. Свої дії пояснила браком коштів.

За вказаним фактом слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Про це повідомили в ГУ НП Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Маємо знати 21.07.2017 09:32
Чому не вказали які саме електроінструме нти було викрадено, час їх придбання та вартість з урахуванням зносу. Адже саме за цим критеріями визначається вказане діяння - кримінальне чи адміністративне .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100