реклама

реклама

В липні 2017 року правоохоронцям Уманського відділення поліції була отримана оперативна інформація про жінку, яка займається вирощуванням снодійного маку та коноплі. Проведеною перевіркою зазначений факт знайшов підтвердження. Нею виявилась 58-річна жителька одного із сіл Уманського району.

Під час санкціонованого обшуку на присадибній земельній ділянці, що проводився Уманським РВП УВП ГУНП в Черкаській області спільно з Уманською місцевою прокуратурою було виявлено та вилучено 547 рослин маку та 10 рослин коноплі. Від дачі будь-яких пояснень власниця присадибної земельної ділянки відмовилась.

На даний час на підставі достатної доказової бази 58-річній зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, ч.2 ст. 310 КК України, які передбачають покарання від 3 до 7 років обмеження волі.

Досудове розслідування триває.

Одночасно наголошуємо увагу, що вирощування рослин снотворного маку та коноплі може бути санкціонованим лише за наявності відповідної ліцензії. Факти провадження цих дій без відповідних дозвільних документів тягнуть за собою кримінальну відповідальність.

Про це повідомили в місцевій прокуратурі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Селянин 22.07.2017 21:50
Звичайно проти простої сільської жінки можна зібрати і достатню доказову базу, це ж не бандюка затримати і довести його провину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 федор принципиальный 22.07.2017 17:28
А почему ни один чиновник,корруп ционер,взяточни к,депутат не загремел на нары,а тетю взяли и запрсто отправили лес в Карпаты рубить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Литовка 21.07.2017 09:43
Да.... ****** оборзєла... Травить народ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100