реклама

реклама

Міський голова Сум Олександр Лисенко завітав до Черкас, щоб обмінятися досвідом розв’язання комунальних проблем. Про це під час сьогоднішнього спілкування з журналістами повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Суми2

– Ми плануємо разом відвідати наш полігон твердих побутових відходів та ще деякі комунальні підприємства, щоб обмінятися досвідом, дізнатися про їхні напрацювання, а вони щоб побачили наші напрацювання, – повідомив Анатолій Васильович. – Щоб наші громади обмінялися досвідом, взявши одна від одної найкращі напрацювання комунальних підприємств, технології в різних видах діяльності.

За інформацією сайту міськради, обидва мери визнали, що в умовах сьогодення важливий напрямок роботи – зміна підходів до збору й утилізації сміття. Олександра Лисенка, серед іншого, зацікавила черкаська практика збору побутових відходів у приватному секторі. Із 14 000 дворів контейнерами користуються мешканці 11 500 домогосподарств. До слова, загалом у Черкасах за рік у середньому вивозять понад 140 тисяч тонн сміття.

Разом із тим, мер Сум розповів про роботу громадського транспорту в їхньому місті. За його словами, віднедавна в усіх маршрутках знизили ціну на проїзд для пенсіонерів (вартість квитка для них – 3 грн) та учнів 1-4 класів (діти сплачують дві гривні).

 

 

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Федорович. 23.07.2017 12:13
Які комунальні проблеми розв'язав Бонд в місті? А спілкуватися меру м. Суми потрібно не з Бондом а з сморящими від бригади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Мавр 22.07.2017 12:21
Хай приїде через рік.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Бух. 21.07.2017 14:19
То хай би взяв з Сум пару бригад для Бондаренка які вміють плитку класти та асфальт!!!!

І навчивби Бондаренка укладати угоди з гарантійним строком експлуатації зроблених доріг та пішохідної частини з плиткиплитки ДЕСЯТЬ років як у Сумах, а не як в Черкасах на РІК!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100