реклама

реклама

Фото прес-служби Черкаської ОДА

Фото прес-служби Черкаської ОДА

Нещодавно в Києві відбулося підписання грантового контракту між Посольством Японії в Україні в особі Надзвичайного і Повноважного Посла Японії в Україні Тоічі Саката та головою Благодійного фонду «Здоров’я» Ольгою Будніковою щодо реалізації проекту з покращення медичного середовища в Черкаській центральній районній лікарні, розташованій в с. Червона Слобода.

Згідно з грантовим контрактом, медики отримають від японського посольства благодійну допомогу в розмірі 103 тис. доларів для поліпшення надання медичної допомоги мешканцям району. Як повідомив головний лікар червонослобідської центральної районної лікарні Микола Гуськов, заявку на участь у проекті було подано навесні цього року. Нещодавно представники Посольства повідомили лікарню про перемогу в конкурсі.

– Ми дуже вдячні народу Японії за високу соціальну відповідальність перед своїми партнерами, іншими країнами світу. Цей грант – значима допомога для нашої лікарні. Кошти, які отримає заклад, планується витратити на придбання медичного обладнання, – розповів головний лікар центральної районної лікарні.

Це 62-й проект «Програми Кусаноне», реалізований в Україні з 2002 року, та шостий, втілений у життя цьогоріч. Центральна районна лікарня с. Червона Слобода стала першим грантоотримувачем програми фінансової допомоги за проектами людської безпеки згаданої програми на Черкащині, запропонованої урядом Японії. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Оксана Колісник 16.12.2011 15:21
При чому тут "чекають"? Отримання гранту - це результат не очікування, а серйозної роботи, і з цим успіхів медиків Червонослобідсь кої лікарні варто щиро привітати. Зрештою, в Черкаській області до можливостей програм закордонної технічної допомоги ставляться скептично. А даремно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100