реклама

реклама

Адміністративна колегія Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України наклала штрафні санкції на товариство з обмеженою відповідальністю «Автомагістраль-Центр» за неподання інформації територіальному відділенню у встановленні законодавством строки.

Ремонт дороги Про це "Прочерку" повідомили в територіальному відділенні АМК України.

Згідно з нормами чинного законодавства територіальне відділення Антимонопольного комітету України у межах наданих йому повноважень має право витребувати у суб’єкта господарювання відповідну інформацію, необхідну для розгляду справи, а суб’єкт господарювання, у свою чергу, зобов’язаний надавати таку інформацію у встановлені строки.

Неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлені головою територіального відділення строки, згідно з пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», є порушенням конкуренційного законодавства, яке  тягне за собою відповідальність згідно чинного законодавства.

Неподання інформації ТОВ «Автомагістраль-Центр» створило перешкоди для здійснення територіальним відділенням державного контролю за додержанням законодавства про захист економічної конкуренції у сфері державних закупівель при проведенні у серпні – вересні 2016 року Департаментом економіки та розвитку Черкаської міської ради процедури відкритих торгів на закупівлю робіт з реконструкції вул. Менделєєва від вул. Санаторної до вул. Ярослава Галана м. Черкаси (I черга), одним із учасників якої було Товариство.

Як повідомляє ЧСН телеканалу «Рось», ремонт вулиці Менделєєва у Черкасах триває вже багато місяців. Вона мала з’єднати мікрорайон Лісовий із Соснівкою та обласною лікарнею. Відремонтований шлях підрядник мав здати ще минулого місяця, проте роботи призупинились.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Федорович. 23.07.2017 12:07
Зверніть таки увагу на проведення робіт по в. Шевченка. Дорогу повністю розрушили і ніхто нічого не робить. Напевне аванси отримали повністю? Бонд,- знову будеш вибачатись та брехати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Мавр 22.07.2017 12:20
Та не спішіть! Он як жарко.А по першому сіжку,буде нормальок!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100