реклама

реклама

Жителі села Червона Слобода вчора заблокували трасу на Черкаси – усе через украй розбиту дорогу, інформує 5 канал.

111948

Місцеві скаржаться, що через постійний потік вантажівок руйнуються їхні будинки, натомість навіть дороги перейти їм можливості немає - та не обладнана ані світлофором, ані пішохідним переходом. Більше того, дорога виявилася безгосподарною і немає до кого звернутися з вимогою про її ремонт.

«Дзвонимо в одну інстанцію, в іншу. Це вже крик душі. Діти не можуть перейти, коли йдуть в школу. Нема кому навіть «зебру» намалювати», – каже представниця вуличного комітету Тетяна Курченко.

Нині дорога до Червоної Слободи вкрай розбита вантажівками. Новий асфальт нещодавно поклали за півкілометра від села, а до них – усім байдуже.

За годину протесту утворився затор із кількох десятків автівок. «Це не метод. Страждають прості люди, які їдуть по роботі, по своїх справах», – каже водій Павло.

Місцеві ж вимагають вирішити їх проблему. Ніна Доброждан, що мешкає обабіч проблемної дороги, скаржиться - в її хаті через рух вантажівок дрижать стіни, ліжка рухаються, і стакани «голосять».

Ремонту цієї проблемної ділянки між Черкасами та сусіднім селом місцеві чекають вже 10 років. Кажуть, не раз зверталися до чиновників. Місцеві жителі мають більше десятка відповідей від міської, районної рад та служби автомобільних доріг – власником проблемних ділянок себе не визнає ніхто.

Як місцеві пропонують вирішити проблему та хто нарешті візьметься за проблемну дорогу – дивіться у сюжеті:

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Роман 24.07.2017 10:21
На сайті ЧМР є петиція щодо ремонту об'їздної дороги, яку може підтримати кожен - http://rada.ck.ua/petitions/web/146 залишилось 11 днів, для розгляду на сессії не вистачає 157 голосів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Сидоров. 22.07.2017 18:43
Дык это, навроде я седни ехал на Чигирин , так от начала Червоной Слободы и почти до конца оной асфальт кладут, столбы освещения поставили.Думается что велодорожки рядом с дорогой построят, чтобы велосипедисты не гибли под колесами, и пешеходные дорожки будут, чтобы люди не ходили по проезжей части подвергаясь смертельному риску , и разметку по правилам нарисуют с зебрами.Да и пару светофоров не повредило бы в проблемных местах.По людски надо. А если по другому, то не хрен было тратить деньги
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 депутат 22.07.2017 17:27
Однією з проблем в Україні є дороги, проте вирішуються вони не правильно. Дуже правильно замітила одна жіночка, віддайте дорогу нам, ми її перекриїм, поставим фонтан... . Якщо проста людина спричинить пошкодження елементів дороги, її заставлять відновити за власний рахунок. Коли по цій дорозі рухаються грузові автомобілі з страшенним перегрузом, в наслідок чого з дороги не залишається нічого, то цього ніхто навіть не бачить, бо їх власниками є великі магнати. При ремонті дороги влада вихваляється як якісно роблять ремонт і ущільнюють, і кладуть армуючу сітку, це для того щоб по ній могли їздити вагони цих магнатів, але робиться це за гроші простих людей. І получається замість того,щоб відремонтувати 2-3 а може й більше км. дороги з покриттям, яке є достатнім для руху власного і громадського транспорту людей, роблять км дороги, для ваговозів, а ви як хочте так іїздіть і ходіть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Набридли безтолковістю! 22.07.2017 15:38
Це та дорога, на якій місяць тому позували, як дурники і селфі робили замгубера сергєй Овчаренко і новий голова райадміністраці ї, які розказували, що робота йде - просто "блєск". :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100