реклама

реклама

Проект «Місто професій» торік зібрав 4 тисячі маленьких відвідувачів. Цьогоріч – не менше, - стверджують організатори.

Батьки та діти активно відвідують локації, отримуючи на кожній завдання відповідно до професії. За їх виконання - зарплата у гривниках. За гривники - товари у спеціальному магазині.

- Ми з донькою тут уперше. Мені все подобається, відвідали абсолютно всі локації. Шкодую, що не звзяла до парку і свою старшу доньку, - говорить Ірина Марштупа.

Цього разу містечко "поповнилося " новими професіями, адже у проекту побільшало партнерів.

- Безперечно, найцікавіше для дітей - пробувати себе у професії, - говорить керівник оргкомітету проекту Марина Чаплигіна. - У всіх містах діти долучаються з інтересом і захопленням.

Усього у парку Перемоги представили 40 локацій, по кілька від кожної організації-учасника. Діти мали змогу випробувати себе у ролі лікаря, промоутера, перукаря, пожежника, банкіра тощо. Крім того, на території парку працювали два профорієнтаційні намети.

- Ми вдячні проекту за його благородну мету - корисне й змістовне дозвілля для малечі, - говорить директор КП "Дирекція парків" Володимир Стойко. - Колектив підприємства зробив усе можливе, аби комфортно "прийняти" містечко на базі парку.

Наступного року проект знову завітає до міста на Дніпрі, обіцяють організатори. Про це інформують в КП «Дирекція парків».

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100