реклама

реклама

У Соснівському районному суді міста Черкаси розглядають кримінальне провадження стосовно Вадима Мельника, якого підозрюють в організації викрадення та вбивства корсунського журналіста та громадського діяча Василя Сергієнка, та Романа Недибалюка, який підозрюється у викраденні журналіста. Про це інформує «Вичерпно».
Фото: Про все

Фото: Про все

Як уже відомо, трьом іншим фігурантам справи, а саме Володимиру Воронкову, який підозрюється у вбивстві Сергієнка, та Валентину Завражину і Віктору Горбенку, яких підозрюють у викраденні активіста, продовжили термін тримання під вартою ще на 60 діб.

Тому прокурорка Дідич озвучила клопотання стосовно об’єднання кримінальних проваджень по Мельнику і Недибалюку та Завражину, Русіну, Воронкову і Горбенку.

На думку адвоката потерпілої, таке об’єднання справ буде доцільним, тому вони також наполягають на такому об’єднанні.

Проте, оскільки від підозрюваних Мельника і Недибалюка прибуло тільки по одному адвокату, а у них їх по двоє, розгляд справи було перенесено, хоча прокурори і наполягали, що у підсудних є захист, тож сьогодні можна розглянути їхнє клопотання щодо продовження тримання під вартою Мельника і Недибалюка, оскільки термін вже спливає.

І на думку адвоката вдови Сергієнка пані Закревської, на сьогоднішньому засіданні не було порушено право підозрюваних на захист, адже вони мали по одному адвокату. Таким чином, говорить вона, можна було хоча б розглянути клопотання про продовження міри запобіжного заходу, а то й розглядати справу в цілому. Взагалі, на її думку, залучення додаткових захисників було своєрідним способом затягування справи.

Наступне судове засідання по цій справі відбудеться 26 липня о 10-30.

Термін тримання під вартою у підозрюваних закінчується 27 липня.

Обставини справи про вбивство Василя Сергієнка – в матеріалі Espreso.TV:

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100