реклама

реклама

Працівники управління ДСНС України в Черкаській області ліквідовують наслідки негоди, яка трапилася 22 липня, повідомляють у відомстві.

20170722_202334

22 липня о 16:18 на пункт зв’язку лисянського пожежно-рятувального поста від водіїв надійшла інформація про завал, що утворився на автодорозі біля смт. Лисянка внаслідок падіння дерев. На місці пригоди працювали лисянські рятувальники, які за допомогою бензопил впродовж години розпиляли стовбура повалених дерев та прибрали із автошляху гілля, звільнивши дорогу для автотранспорту.

О 21:12 біля села Золотоношка, Драбівського району, рятувальники драбівської пожежно-рятувальної частини прибрали з дороги повалене дерево, яке перекрило проїжджу частину та заважало руху транспорту.

Цього ж дня в місті Канів внаслідок сильного дощу сталося підтоплення частини автодороги, що ускладнило рух транспорту та загрожувало житловому сектору.

Рятувальники канівської пожежно-рятувального посту за допомогою пожежного автомобіля та 2-х мотопомп, відкачали з небезпечної ділянки автошляху 60 м.куб дощової води.

Вже о 21:10 рух автодорогою було відновлено, а загрозу підтоплення ліквідовано.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100