реклама

реклама

Поблизу села Гамарня Канівського району 21 липня близько 19:00 сталася дорожньо-транспортна пригода під час якої постраждали троє людей, повідомили в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

20170721_193359

Керуючи автомобілем Toyota, водій не впорався з керуванням з‘їхав у кювет, де його автомобіль зіткнувся з деревом. Після аварії автомобіль зазнав значних пошкоджень та загорівся.

На боротьбу із вогнем до місця події прибув черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Внаслідок пригоди водій автомобіля загинув на місці, двоє його пасажирів отримали чисельні травми і були терміново госпіталізовані до 3-ї Черкаської міської лікарні.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Роман 25.07.2017 10:19
Після ремонту даної ділянки дороги харківською фірмою узбіччя так і не підсипали (видно на фото перепад рівня дорожнього покриття й узбіччя). Це вже, нажаль, не перше ДТП на цій ділянці! Рейсові автобуси також тут потрапляли в аварії! Скільки ще ДТП має статися, щоб Служба автомобільних доріг у Черкаській області змусила підрядника (харківську фірму) довести до ладу цю ділянку? Чи проектно-кошториною документацією так було задумано? Тоді кервництво Служби автодоріг має за це відповідати, бо допустили прорахунки (й за кожне ДТП також)!!! Можливо, у Служби автодоріг є причини не помічати недоліки в такому ремонті доріг? Чому "правоохоронці" досі не поцікавились у керівників Служби автодоріг стосовно даних недоліків?

P.S. - на черзі - ремонт мосту через Дніпро, там інтенсивність руху в рази більша! Якщо і там будуть подібні недоліки в технології ремонту, то хтось може змінити прописку на тюремну!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100