реклама

реклама

Депутати Черкаської обласної ради на нещодавній сесії проголосували за внесення змін до рішення обласної ради від 28.12.2010 №3-3/VI «Про обласний бюджет на 2011 рік», про що депутатів поінформував начальник Головного фінансового управління облдержадміністрації Володимир Кулеша.

Він, зокрема, відзначив, що потреба корегувань в обласному бюджеті викликана змінами в частині міжбюджетних трансфертів з державного бюджету; з обласного бюджету до місцевих бюджетів, а також перерозподілом призначень по головних розпорядниках коштів у межах затвердженого обсягу.

Отож, з державного до обласного бюджету надійшла дотація в обсязі понад 35,8 млн. грн., кошти якої, зокрема, буде розподілено між місцевими бюджетами на забезпечення виплати заробітної плати та розрахунків за енергоносії в установах бюджетної сфери. З приводу цього Володимир Олексійович запевнив депутатський корпус, що захищені статті в області будуть виконані на 100%. Про це повідомили у прес-службі обласної ради.

Зауважимо, що перед голосуванням за зміни до бюджету виступила депутат обласної ради Любов Майборода. Вона зауважила, що згідно закону про публічну інформацію, матеріали сесії повинні бути опубліковані на сайті облради за 20 днів, а роздані депутатам – за 5 днів до сесії.

– Інформація про додаткові зміни до бюджету ми отримали сьогодні. Вони в чотири рази перевищують за своїми обсягами ті пропозиції, які нам роздав пан Кулеша п’ять днів тому. Практики роздавати зміни до бюджету в день сесії немає в жодній іншій обласній раді! – виступила Любов Майборода, назвавши все це «профанацією» і «бутафорією».

Депутат наголосила, що не голосуватиме за зміни до бюджету, адже отримала відповідні матеріали в день сесії.

Володимир Кулеша вирішив і собі виступити.

– Закон про зміни до бюджету прийнятий 7 грудня. Довідку з казначейства отримали 4 дні назад. Якщо додати 20 днів, то виходить, що ми рішення про включення в тіло бюджету зарплати і енергоносіїв приймемо 24 грудня! Хто отримає зарплату і енергоносії?! Знаєте, є форма протесту: Якщо хочеш завалити роботу, працюй по уставу! – сказав Володимир Кулеша, зазначивши, що в такому разі він не відповідає за наслідки.

реклама

Коментарі  

 
-2 #10 финансист 19.12.2011 15:58
Кулеша В.О._- мудрий керивник. Вин - фахивець з великои букви! Не потрибно заздрити його посади. В нього ЕЛЕКТРИЧНИЙ СТИЛЕЦЬ!!!Усьпи ху Вам Володимире Олексийовичу та терпиння.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #9 Оксана Колісник 16.12.2011 20:48
Цитую Аби балакати:
Оксано, ви взагалі про що ? Ви коли- небудь сама з фінансами працювала. Ато так, аби балакати...
Кожна жінка працює з фінансами :) А я ось про що, колего. В даному випадку не Любов Майборода не права, а Володимир Олексійович поставлений в умови, коли він мусить порушувати регламенти. Думаю, що він не в захваті від того. І іще раз скажу, що робота з публічними фінансами має бути регламентована і прозора.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Флагман олігарха 16.12.2011 19:55
Саме завдяки таким кулєшам Україна тоне в корупції і марнотратстві. Навіщо їм депутатський конроль?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 Де правда? 16.12.2011 19:51
Кулєша - типовий пристосуванець і партіот посади. Красти - не краде, бо довелося б тікати. А от "обслужити господаря" - завжди будь ласка. Віртуозно замуляє любу суму, потрібну хазяїну. Тому всіх і влаштовує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #6 Аби балакати 16.12.2011 18:59
Оксано, ви взагалі про що ? Ви коли- небудь сама з фінансами працювала. Ато так, аби балакати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #5 Аудит 16.12.2011 16:29
Співчавю Кулеші: навіщо ці депутати плутаються під ногами? Він сидить при п`яти губернаторах, завжди забезпечує вирішення "стратегічного фінансування".І де подяка? При Лук`янцеві фінансував Продовольчу компанію - вісім мільйонів до цього часу не повернуті в бюджет. При Черевкові десятки мільйонів пустив на Водяники і кінці в воду. При Тулубі 10 мільйонів закопав у очисні спроруди Золотоноші - тепер сморід на всю округу.. Думаєте легко так працювати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Оксана Колісник 16.12.2011 16:18
Я глибоко шаную Володимира Олексійовича Кулешу. Але мушу з ним тут не погодитися. Бо робота не "по уставу" з публічними фінансами має бути добре обгрунтованим рідкісним винятком, але ніяк не правилом.Є форма саботажу, коли формальні вимоги до роботи доводять до абсурду, але це не означає, що не повинні виконуватися регламенти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Служба безпеки 16.12.2011 16:15
Це серйозно :D :lol: Раз Майборода сказала - Кулеші можна збирати речі.. На минулій сесії Майборода говорила про дітей-інвалідів, де тепер Тимошенко??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Тьотя Глаша 16.12.2011 16:09
Якщо депутати дозволяють тримати себе за китайських болванчиків, то хто їм доктор? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Ревізор 16.12.2011 16:08
Старый воин - мудрый воин. :P Кулеша круте бюджетом як циган сонцем :o І докрутився, що область на 22 місці в Україні по показникам соціально-економічного розвитку. :roll: :roll: Давно пора гнать!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100