реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах триває освоєння коштів, виділених у рамках Програми «Громадський бюджет-2017». З 9 млн.872 тис.грн., які були виділені на реалізацію міських проектів, наразі освоєно більше 20%. Про це на вчорашній нараді у міськвиконкомі повідомила директор департаменту фінансової політики Наталія Джуган, інформує сайт міськради.

image.php Наразі частину проектів вже реалізовано, деякі на стадії виконання, а по решті роботи ще не розпочато. Серед вже завершених проектів – встановлення пам’ятного знаку у парку «Сосновий бір», роздягалень на пляжі та створення інформаційної системи для запису до лікаря онлайн у міських поліклініках за допомогою веб-сайту, мобільного додатку, інтерактивної дошки та через телефон.

Серед проектів, на які кошти вже частково освоєні – капремонт прилеглої території ДНЗ №73, капремонт спортивного майданчика СШ №28, капремонт території міської лікарні №2 (встановлення спортивного майданчика), реконструкція території міської лікарні №3 (заїзду, стоянки автомобілів та пішохідної зони), Проект утримання та реконструкції парку-пам`ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Спортивний», в районі вулиці Олексія Панченка (Ярослава Галана) мікрорайону «Лісовий». Також наполовину освоєні кошти, виділені на проект Черкаського клубу «Що? Де? Коли?» на проведення інтелектуальних ігор для дітей, молоді та всіх охочих.

Між тим, частину проектів-переможців ще не починали реалізовувати. Наталія Джуган радить їхнім авторам і виконавцям прискоритися і активніше освоювати виділені бюджетні кошти.

Тим часом у Черкасах триває прийом нових ініціатив та ідей на предмет того, як поліпшити міську інфраструктуру. Подавати проекти для їхнього втілення в життя в наступному році можна до 30 липня до 100 кабінету в приміщенні міської ради (з 8.00 до 17.00) або ж за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

реклама

Коментарі  

 
+9 #1 Юрист 25.07.2017 10:48
Та автори проектів і так "прискорені" далі нікуди. Департаменти ні дідька не роблять, особливо ЖКГ. І добитися від них чогось практично неможливо. Плюс сунуть свої підрядні організації, яких автори проектів не хотять. Суцільна .орупція
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100