реклама
Sucurity Police

реклама

З початку 2017 року із 552 вакансій Черкаської дирекції ПАТ «Укрпошта» – 77 % укомплектовані за допомогою служби зайнятості.

Про це повідомив директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко під час робочої зустрічі з начальником відділу ЧД ПАТ «Укрпошта» Оленою Петровою.

ЧД ПАТ «Укрпошта» є на території регіону основним представником галузі поштового зв`язку та охоплює наданням поштових послуг усіх жителів Черкащини. На цей час дирекція, за своїм кадровим та виробничим потенціалом, одне з найбільших  підприємств, що формує інфраструктуру та займає значне місце в соціально-економічному розвитку регіону.

«У відділеннях поштового зв’язку кожен клієнт можете скористатися надзвичайно широким спектром послуг: сплатити будь-який платіж, поповнити рахунок оператора мобільного зв’язку, отримати та переказати кошти, здійснити пересилання поштових відправлень, придбати електронний квиток на залізничний та авіатранспорт, замовити «Власну марку. Для наших клієнтів ми також пропонуємо скористатися додатковим сервісом «Кур’єрська доставка», а у період новорічних свят діє пропозиція «Пошта Діда Мороза», під час якої наші досвідчені працівники доставляють подарунки та вітання персонально», - акцентувала Олена Петрова.

Широка сфера надання послуг, відповідно до сучасних вимог, різноманітна продукція та досвідчений колектив працівників дирекції дають можливість дарувати клієнтам новий формат обслуговування та створювати нові робочі місця, що відіграє значну роль в на ринку праці м. Черкаси.

За словами Григорія Дендемарченка на сьогодні дуже важлива підтримка з боку роботодавців, які забезпечують створення нових робочих місць та наявність вакансій. Налагодження тісної співпраці з ними сприяє зростанню їх кількості. «На 8,8 % зросла кількість роботодавців, які співпрацюють з центрами зайнятості щодо укомплектування вакансій, як результат кількість поданих вакансій збільшилась на 8,3 %. Всього, з початку року, забезпечено роботою понад 20 тис. громадян, у тому числі, 12,4 тис. зареєстрованих безробітних», - прокоментував директор обласного центру зайнятості. За його словами саме, завдяки спільним зусиллям та співпраці, органів влади, служби зайнятості, роботодавців, громадських організацій та інших соціальних партнерів, вдалося зберегти прогнозованість та контрольованість ситуації на ринку праці регіону.

Про це повідомили в Черкаському обласному центрі зайнятості.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100