реклама

реклама

П’яті суспільні дні Української Греко-Католицької Церкви, які започаткував сам митрополит Андрій Шептицький, відбудуться в неділю 18 грудня в Черкасах. У рамках суспільних днів, до Черкас приїздить Архиєпископ УГКЦ, Глава УГКЦ в 2001-11 роках, перший Глава УГКЦ, обраний в добу Незалежності України Блаженіший Любомир (Гузар).

Тема п’ятих суспільних днів УГКЦ в Черкасах, що присвячені 10-й річниці візиту в України Папи Римського Іоана Павла ІІ, - це повага і гідність людської особи, інформує експертний клуб CherkassyNewsTV.

Вся українська громада об’єднана низкою проблем пов’язаних із тим, що люди не прислухаються до Слова Божого. Політична та економічна ситуація призвела до того, що значна частина людей перестала вірити у сили українського народу відстоювати власну гідність. Суспільні дні УГКЦ збирають людей, небайдужих до проблем суспільства, щоб обговорити їх громадою і прийняти певні рішення.

Програма заходів: 14:30 – 14:55 - прес-інтерв‘ю Блаженішого Любомира (Гузара) для засобів масової інформації (збір – о 14:00 в фойє Черкаського обласного музично-драматичного театру); 15:00 – 16:00 - зустріч Блаженішого Любомира (Гузара) із черкащанами в залі Черкаського обласного музично-драматичного театру.

Захід організовано за сприяння мерії Черкас і Черкаського обласного музично-драматичного театру. Медіа-партнер – експертний клуб CherkassyNewsTV.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100