реклама

реклама

Команда міста Черкаси виборола право стати учасником ІІІ навчальної програми «Школа мерів». Це – інноваційна освітня програма, метою якої є підготовка громадських та політичних лідерів до управління містами. Загалом до участі в проекті відібрали 11 команд з різних регіонів України.

Черкаську команду очолює Андрій Більда, який був депутатом міської ради кількох скликань, нині є керівником відділення НОК України в Черкаській області та президентом Федерації триатлону України. Черкаси представлятимуть депутат, очільник фракції «БПП «Солідарність» в міській раді Костянтин Чернецький, фахівець зі зв’язків з громадськістю Марина Волошенко, юрист Наталія Даньковська, підприємець Олександр Шокал.

Учасники  «Школи мерів» навчатимуться за сучасними стандартами особливостям управління, проходитимуть стажування, вирішуватимуть кейси та готуватимуть власну стратегію розвитку місцевої громади.

Як зазначає лідер команди Андрій Більда, серед основних цілей участі в проекті стало прагнення отримати нові прогресивні знання в сфері управління містом та змінити нинішні принципи управління на більш сучасні.

«На життєвому шляху кожен має дбати про саморозвиток, про безперервне навчання, про набуття нового досвіду. Навчання є корисним у будь-якому віці, а робота в команді об'єднує та надихає. Уже на етапі відбору прийшло розуміння того, яким вузьким є наш світогляд у питаннях розбудови сучасного міста, як мало ми знаємо про стратегічне планування, яким недостатнім є наш «багатий життєвий досвід». Попереду складний і цікавий процес здобуття нових знань, умінь та навичок. Перебуваємо у стані готовності», - відзначає Андрій Більда.

Команда черкащан планує не лише навчитися, як якісно змінити систему управління містом і вивести його на передові позиції, але й прагне розробити стратегію розвитку міста Черкаси на найближчі 25 років і втілити її в життя.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100