реклама

реклама

З 12 до 18 липня 2017 року у межах села Гордашівка Тальнівського району відбувся спортивно-патріотичний табір для дітей віком від 10 до 16 років "Гордашівка - 2017".

Організували табір, як і попередні роки, Тальнівська районна організація ВО «Свобода» та Уманський осередок всеукраїнської організації «Сокіл». Цьогоріч «Гордашівка» зібрала кілька десятків таборовиків з різних куточків району. На врочистому відкритті табору честь підняти прапори було надано свободівцю голові Тальнівської міської ОТГ Олексію Юрченку.

Програма була досить насичена, спрямована на націоналістично-патріотичне виховання. Діти навчилися надавати першу медичну допомогу, засвоїли уроки з основ військової тактики, саперної справи, безпеки на воді та під час пожеж, із задоволенням прослухали лекції з історії України, повправлялися в  альпінізмі, отримали декілька практичних занять зі східних єдиноборств. Таборовики брали участь у тернових іграх, купалися в річці, робили ранкові руханки, нічні сполохи та стійки, чергували на кухні. Комендантом табору був друг «Скорик» (Іван Косенко), бунчужним − подруга «Хунта» (Юля Алексійчук).

«Роками тальнівські свободівці та уманські сокільці згуртовують навколо себе націоналістичну юнь. З кожним роком бажаючих стати учасниками спортивно-патріотичного табору більшає. Я вважаю − це є показником  зросту моральності та патріотизму нашої молоді. За юними націоналістами майбутнє нашої країни, − сказав керівник Тальнівської «Свободи» Віталій Шуляк.

Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації  ВО «Свобода».

реклама

Коментарі  

 
0 #4 СОЛДАТ 26.07.2017 11:37
Цитую Антистец:
"Идут бараны и бьют в барабаны, а кожу для них дают сами бараны"

Саме під таким гаслом Агеєв приіхав в Украіну щоб закрити мамашин кредит.Тут ти правий. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Все завдяки путлєру 26.07.2017 10:30
У "Свободи" - дитячий табір "Гордашівка" на Тальнівщині.
У "Азова" - дитячий табір "Джура" у Золотоніському районі.
У "Правого сектора" - дитячий табір "Трахтемирівська Січ" у Канівському районі.

Наявність стількох націоналістични х дитячих таборів - чітке підтвердження того, що все більше українських дітей і їхніх батьків на сто відсотків ототожнюють себе з націоналістично ю ідеєю.

Ай да Вовка пукін - зробити стількох людей українськими націоналістами навіть Степан Андрійович Бандера не зміг! А у плєшивого кремлівського окурка - вийшло. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Черкащанин 26.07.2017 10:18
Цитую Антистец:
"Идут бараны и бьют в барабаны, а кожу для них дают сами бараны"

Народная рашисткая рєчьовка? Ви ж наче частіше співаєте "Такова, как Путін..." :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Антистец 26.07.2017 09:19
"Идут бараны и бьют в барабаны, а кожу для них дают сами бараны"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100