реклама

реклама

Поліцейські групи реагування Смілянського відділу поліції охорони оперативно відреагували на сигнал по спецлінії «102» і затримали зловмисника, який спокусився на чужий ґаджет.

- Коли я, відійшовши від кіоску з тютюновими виробами, виявив відсутність мобільного телефону, одразу запідозрив у крадіжці чолов’ягу, який стояв за мною у черзі. З найближчого магазину зателефонував на «102», - розповів потерпілий Володимир. - Поліцейські прибули так швидко, що я і не очікував. Взяли мене «на борт» і вже через хвилину я побачив того чоловіка, що терся біля мене. З моменту, коли я зателефонував, до того як схопили зловмисника, пройшло 3 хвилини, - захоплено додає він.

Поліцейські групи реагування затримали підозрюваного. Під час поверхового огляду у нього виявили викрадений у потерпілого телефон.

Злодія, місцевого мешканця 1975 року народження, передали слідчо-оперативній групі Смілянського відділу національної поліції. Відомо, що раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). За даним фактом наразі триває слідство.

Додамо, що щирі слова вдячності від громадян, які особисто відчули, що можуть розраховувати на дієвий захист від злочинних посягань, є найпершою оцінкою професійності та сумлінного ставлення до виконання службових обов’язків поліцейських охорони Черкащини.

Про це повідомили в управління поліції охорони в Черкаській області.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100