реклама
Sucurity Police

реклама

Фото прес-служби обласної міліції

Фото прес-служби обласної міліції

Правоохоронці затримали розбійника, який нападав на жінок похилого віку.

Учора до чергової частини Уманського райвідділу надійшло повідомлення про пограбування. Грабіжник у чорній масці, потрапивши до будинку літньої жінки через вікно, кинувся на господиню з ножем. Він вимагав у пенсіонерки гроші. Протягом трьох годин обшукував будинок потерпілої. Натомість забравши гроші, старенький телефон та болгарку, сів за кермо синьої «Таврії» й зник у невідомому напрямку.

Тільки-но чоловік втік з її домоволодіння, пенсіонерка кинулася до сусідів, щоб зателефонувати в міліцію. Розповідаючи правоохоронцям про пограбування, вона знепритомніла і, так і не прийшовши до тями, померла.

Синю «Таврію», на якій пересувався злочинець, вже розшукували правоохоронці сусіднього  Христинівського району. Це авто було викрадене там напередодні. Через декілька годин в одному з районів, наряд патрульної служби помітив припаркований автомобіль синього кольору, який повністю відповідав опису автівки, що шукали. Біля неї «крутився» підозрілий чоловік, який, побачивши працівників міліції, почав тікати. Грабіжника затримали. Ним виявився 35-річний житель села Христинівка. У відділі міліції затриманий розповів, що причетний ще до одного злочину. Напередодні нічного пограбування він напав на літню жінку й відібрав у неї сумочку.

Наразі оперативники продовжують проводити перевірки щодо причетності зловмисника до скоєння подібних злочинів на території Черкаської та сусідніх областей. Відносно ж затриманого, слідчим відділенням Уманського райвідділу порушено ряд кримінальних справ, зокрема за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України – «Грабіж» та ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України – «Розбій», санкція яких передбачає позбавлення волі на строк до 8 років.

Працівники міліції продовжують розслідування цієї справи. Остаточну міру покарання встановить суд, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100