реклама

реклама

Сьогодні "Черкаський Дніпро" зіграє матч у рамках Кубку України з футболу на виїзді проти "Колоса" з Ковалівки. Уболівальники черкащан зможуть переглянути пряму трансляцію матчу за цим посиланням.  Про це повідомили в прес-службі «Черкаського Дніпра».

У минулому сезоні нашій команді вдалося пройти стадію 1/32 фіналу, завдяки виїзній перемозі над "Балканами". Але вже в 1/16 фіналу, у себе вдома, дніпряни не змогли втримати переможний рахунок і пропустили тричі за п'ятнадцять хвилин від "Сталі", впустивши таким чином кам'янчан в наступний раунд турніру. Примітно те, що і в позаминулому сезоні на цій же стадії наш клуб на цій же стадії зупинили саме сталевари.

У червні 2015 року ФК «Колос» отримав статус «професійного» і атестат учасника Чемпіонату України серед команд другої ліги сезону 2015/16. Дебютувала команда у професійній лізі на домашньому стадіоні «Колос» беззаперечною перемогою над білоцерківським «Арсеналом» - 2:0, а прем’єрним голом відзначився нападник Олександр Бондаренко. І у дебютному для себе сезоні «Колос» на чолі з Русланом Костишиним оформив дострокове чемпіонство та право виступати у першій лізі України. ПФЛ України визнала Руслана Костишина тренером року, а кращого бомбардира чемпіонату Олександра Бондаренка –  гравцем сезону.

Дебютний сезон у новому і більш сильному чемпіонаті команда з Ковалівки провела більш, ніж достойно. Підсумкове п'яте місце і 57 набраних очок у 34 матчах. До речі, розташований вище «Геліос» набрав лише одне очко більше. У Кубку України минулого сезону у «Колоса» все вийшло не так гладкою. 1/32 фіналу відразу подарувала в суперники рівненський «Верес», який у підсумку переміг з рахунком 1:2 і пройшов у наступну стадію турніру.

"Колос" - команда молода і саме з цієї причини зустрічалися наші команди тільки два рази. Обидві гри пройшли в рамках минулого сезону Першої ліги. Але статистика, на жаль, на стороні суперника. Перший матч був зіграний на рідному "Центральному", але завершився безгольовою нічиєю - 0:0, а на виїзді "червоно-біло-сині" зазнали поразки - 2:1.

Минулий матч пройшов 9 листопада 2016 року та став для нашої команди виїздним. Гра завершилася перемогою "Колоса" з рахунком 2:1, але голи забивалися тільки у другій половині матчу. На 51-й хвилині рахунок відкрив Лисицький, на 79-й його подвоїв Задоя, а скоротити відставання на 81-й вдалося Бушману.

Ввечері, як і вранці, в Ковалівці буде триматися похмура погода, вдень - невелике прояснення. Без опадів. У період проведення матчу стовпчик термометра триматиметься на рівні 30 градусів вище нуля.

 

 


 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100