реклама

реклама

Через російську агресію небо України нині під посиленим контролем повітряних військ. Радіолокаційні станції П-18 Малахіт охороняють небо не лише над столицею, а й дбають про повітряний простір Київщини, Черкащини та Житомирщини, інформують «Факти» телеканалу ICTV.

Безымянный

Особлива увага до Чорнобильської АЕС і Київської та Канівської ГЕС.

– Наші оператори, які спостерігають за діями повітряних суден, спроможні виявити будь якого противника. Він не залишиться непомітним і не проникне на територію нашої держави. Один оператор спроможний видавати до 10 цілей, – розповідає начальник штабу радіотехнічного батальйону Віталій Макаренко.

А ось Міги-29 залишилися ще від Радянського Союзу.

Нових машин відтоді не надходило, на відміну від північного сусіда.

Нині співвідношення наших повітряних сил до російских – 1 до 20.

Та пілоти тішаться, що на відміну від 2014 року, тепер можуть уп’ятеро більше літати. А командири радіють, що прибуває грамотна перспективна молодь.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 СОЛДАТ 27.07.2017 16:23
Цитую Черкащанин:
Досі не віриться - це ж треба було, щоб сєвєрний сасєдушка виявився настільки придурком, щоб так придовбатися до України!!!

До Украіни то ще можна якось зрозуміти.Вони ж там "за парєбріком" ( та і не тільки) вважають себе родичами, освободітєлямі от хунти, ісконнимі славянамі, а якого беня вони забули, наприклад, в Сиріі?Хоча ....Асад таки путькіну дійсно брат...кровний...проливають кров разом...людську.... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Черкащанин 27.07.2017 15:35
Досі не віриться - це ж треба було, щоб сєвєрний сасєдушка виявився настільки придурком, щоб так придовбатися до України!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100