реклама

реклама

Чоловіча студентська команда провела два контрольних матчі в Естонії, де зустрілася з місцевою збірною. Серед дванадцяти гравців, що були заявлені Валерієм Плєхановим є і два з черкаською пропискою: Олександр Кобець та Ігор Бояркін.

Обидва матчі синьо-жовта збірна виграла, а черкасці були в ній на провідних ролях. В першій зустрічі феєрив вихованець клубу Олександр Кобець. Захисник влучив 4 з 6 дальніх кидків та загалом набрав 16 балів, а партнер по клубу та збірній Ігор Бояркін набрав 7 балів та виконав 8 асистів. Збірна ж перемогла з рахунком 99: 67

В другому контрольному матчі українська збірна також перемогла без надзусиль – 80:64. Черкасці в цьому матчі теж показали гідний баскетбол.

Олександр Кобець здобув 13 балів та став найрезультативнішим в команді, а Бояркін віддав найбільше результативних передач: 9оч, 5рп, 3пр.

На цьому перший етап підготовки збірної до Універсіади було завершено, а другий розпочнеться незабаром на тренувальній базі у Запоріжжі. Відліт команди до Китаю запланований на 12 серпня.

Україна – Естонія – 99:67

Україна – Естонія – 80:64

Про це повідомили на сайті «Черкаських мавп».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100