реклама

реклама

Лише у 5 районах області з 20-ти та у 5 містах з 6-ти обласного значення прийняті програми по доступному житлу для молоді на період 2013-2017 років. При цьому на обліку у Черкаському регіональному управлінні спеціалізованої установи «Фонд сприяння молодіжному будівництву» перебуває 164 молоді сім’ї, які мають право на отримання пільгового кредиту.

Про це повідомив директор регіонального управління спеціалізованої установи «Фонд сприяння молодіжному будівництву» Олександр Паливода.

m_domik_0-800x596

– На 2017 рік місцевими бюджетами передбачено на придбання житла 4 мільйони 281 тисяча. Відповідно до передбачених коштів було передбачено забезпечити житлом 8 молодих сімей. На даний час з обласного та місцевих бюджетів отримано 2 мільйони 15 тисяч за рахунок яких надано 3 кредити (два в Черкасах та один в Золотоноші). Враховуючи зростання вартості житла, інші 5 родин під питанням. Залишкових коштів вистачить тільки ще на два кредити. А фінансування ж програми залишається на тому ж рівні, – зазначив Паливода. – При цьому у 15 районах, а також в новостворених ОТГ не прийняті відповідні програми.

Перший заступник голови ОДА Віталій Коваль, вислухавши на селекторній нараді фахівці, дав завдання керівникам районів, де не прийняті відповідні програми, розробити їх та подати на розгляд сесії за два місяці.

– А де закінчується дія програми цьогоріч, то слід вчасно подати їх на продовження, – зазначив Віталій Коваль.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Галя 31.07.2017 14:20
Для молодих родин на житло кредитних коштів немає, а на колесо огляду кошти знайшли. І на льдовий палац знайдуть. Не про розваги керівництву потрібно думати, а про молодь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100