реклама

реклама

Народний депутат із Черкащини Максим Поляков поскаржився Надзвичайному та Повноважному Послу Ізраїлю в Україні на діяльність НАБУ. Про це нардеп повідомив у Фейсбуці.

«Сьогодні зустрівся із Надзвичайним та Повноважним послом Держави Ізраїль в Україні паном Еліавом Бєлоцерковські. В рамках зустрічі повідомив Посла про діяльність НАБУ - органу, створеного у 2015 році за підтримки всієї міжнародної спільноти, співробітники та керівництво якого, прикриваючись гарними цілями, нехтують вимогами чинного законодавства України, перевищують повноваження та здійснюють вибіркове кримінальне переслідування осіб, цинічно провокують та самостійно вчиняють злочини», - йдеться у повідомленні Полякова.

Також за словами нардепа він найближчим часом планує відвідати посольство США в Україні та посольства низки європейських країн, які надавали допомогу у становленні НАБУ, а також підтримку його функціональної незалежності.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Панас 02.08.2017 14:10
Цікаво , де пан Поляков взяв таку суму, що вніс ? Наче за свій вік ще не міг заощадити ! Коли народ бідує , а " слуга народу" _ ЖИРУЄ!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Аліса 02.08.2017 12:12
Вже пора за ЗЛОЧИНИ нести відповідальніст ь ! Біда , що Полякв і такі як він прийшли на крові! А зупинитися вже і не думають. Ну це таке награбував , а ямка то така ж сама буде як і бідному ( в голови ж не візьме з собою )
Тільки там вже не відкупиться , а так 300 тис. для Полякова це всерівно що для нас 3 коп.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Світлана 02.08.2017 11:14
Ну Поляков ти і скотиняка! совість взагалі є? Відкрито попастися на злочині і ще мати нахабство скаржитися на тих, хто спіймав? Як же тебе люди зневажають!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 prof 02.08.2017 10:00
Не поможет Посол Израиля. В Израиле ведь очень строго с коррупцией. Там премьер-министрі через один привлекались за всякие мелочи. Посол наверное ему сказал --- такова жизнь. А НАБУ и Сытник молодцы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Патріот 02.08.2017 08:05
Сиділо ч...мо в Гумані..їло гірки з госеледцями....пока кролік не підтянув у антинародний фронт..дорвалося до корита і давай показувати всю свою жалкую ніщую суть...то Тальне отжать чи рейдернуть...то бурштин...ой і загрались хлопчики...настане час і прийдеться відповідать за все..і ніякі прмли не допоможуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100