реклама
Sucurity Police

реклама

Ще 7 проектів Черкаської області реалізовуватимуться за рахунок субвенції на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Їх вчора погодила комісія при Мінрегіоні, інформують в Департаменті регіонального розвитку ОДА.

Зокрема, це п’ять проектів Стеблівської ОТГ на всю передбачену розподілом суму – 3,3 млн грн. Ці кошти спрямують на капітальні ремонти будівлі дошкільного навчального закладу та дорожнього покриття. А також два проекти Білозірської ОТГ на суму 1,1 млн грн, які спрямовані на капітальні ремонти будівель школи та будинку культури.

Нагадаємо, що Мінрегіоном всього вже погоджено 14 проектних заявок від 3 об’єднаних територіальних громад області на 7 млн грн, що становить 39,1 % від обсягу субвенції.

Довідково:

У 2017 році з Державного бюджету об’єднаним територіальним громадам на розвиток інфраструктури передбачено субвенцію у розмірі 17,9 млн грн. Кошти субвенції розподілено між 6 об’єднаними громадами в залежності від кількості сільського населення і площі громади. Це від 0,9 млн грн для Єрківської ОТГ до майже 5 млн грн – для Білозірської ОТГ.

Про це повідомили в Черкаській ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100