реклама

реклама

У Кінологічному центрі ГУНП в Черкаській області діти ознайомилися з роботою поліцейських-кінологів. Побачили умови, в яких проживають та тренуються службові собаки. Дізнались у спеціалістів про методи дресирування собак.

Діти із захопленням спостерігали, як службові собаки Кінологічного Центру демонстрували свої вміння виконувати спеціальні команди інструкторів-кінологів - затримувати умовного правопорушника, долати смугу перешкод. Цікавим для дітлахів було те, коли службовий пес шукає по сліду умовного зловмисника та визначає в якому місці знаходяться, сховані кінологами речі та заборонені предмети. Крім того гості мали змогу приміряти на себе амуніцію, що використовують кінологи для тренування собак, а також засоби індивідуального захисту.

Після показової частини на кінологічному майданчику, дітям дозволили ближче познайомитися з собаками. Суворі на службі тварини, з дітьми поводилися спокійно і грайливо, дозволяли себе гладити та «подавали лапу».

Про це повідомили в ГУ НП Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 UKR 03.08.2017 11:13
Звернення до дебілів з коментарями №1-2: у черкаських поліцейських собаки розумніші раз в десять, аніж ви обидва, разом узяті! ;-)
Вперше черкаські кінологи і їхні вихованці прославилися ще в 90-х, у складі місії ООН у Косово. Потім всі ЗМІ України писали про уманського пса - рекордсмена по знайденій наркоті. Нинішні прекрасно зарекомендували себе під час щорічних тусовок хасидів в Умані і під час відряджень на Донбас, де шукали приховану ватанами зброю, знаходили міни і патрулювали вулиці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Дідусь 03.08.2017 10:38
Ото й тільки, що хвалитись перед дітьми.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Константин 03.08.2017 06:47
А разве в Украине есть полиция ,наблюдается зборище клоунов во главе с министришкой балаболом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100