реклама

реклама

20 липня у Черкасах відбувся аукціон по тендеру на поточний ремонт пішохідних тротуарів в місті. 2 серпня з переможцем торгів укладено договір. Послуги обійдуться місту в 5,68 млн грн, пише "Інфоміст".

Свої пропозиції на аукціон подали лише два товариства: ПП "Будівельник-Черкаси" та ТОВ «Лимож». У підсумку пропозиція переможця виявилася лише на 150 тис. грн. дешевшою від очікуваної вартості.

2 серпня із товариством "Лимож" укладено договір на виконання робіт. Згідно з документом підрядник гарантує можливість експлуатації терміном не менше 1 року. Роботи мають бути виконані до грудня 2017 року.

Згідно з тендерною документацією, під тротуар буде влаштована основа із щебню в 12 см. Покриття улаштують з дрібнорозмірних фiгурних елементiв мощення [ФЭМ], встановлять бордюр.

Зазначається, що для виконання робіт буде використано 12120 кв. м плитки, товщиною 60 мм, і 2,5 тис. метрів погонних тротуарного бордюру.

skrn-2

Товариство “Лимож” зареєстроване в Черкасах з 2010 року. З березня 2016 його власником є Сергій Васильович Колесниченко. Він же був і директором товариства до березня 2016 року, після чого його очолив Василь Колесниченко.

Статутний капітал товариства – 884 гривні. За останні два роки “Лимож” виграв в Черкасах тендерів на 14 мільйонів гривень. Крім цього, вже в цього літа отримав додатково ще 3,7 млн роботи з капітального ремонту вулиці Хоменка і виграв рекордний для себе тендер на 18,8 млн грн на поточний ремонт міських доріг.

Зазначимо, що минулого року це ж підприємство надавало аналогічні послуги місту по укладанню плитки. Тоді влітку "Лимож" виграв тендер на 5,43 млн грн.

Цікаво, що тоді найдешевшу пропозицію подало підприємство "Укрєвробуд 2013" (те саме, що нині займається ремонтом бульвару Шевченка), але вона була відхилена через невідповідність умовам документації конкурсних торгів.

Тож переможцем було визнано ТОВ "Лимож", який оцінив свої послуги дешевше за іншого конкуретна – КП ЧЕЛУАШ.

Крім всього, власник "Лиможа", Сергій Колесниченко також є директором ще одного відомого «плиткового» підрядника – ТОВ “КОЛТЕХ-ТРАНС”.

У минулому році це підприємство виграло тендер на послуги з поточного ремонту вулично-дорожньої мережі на 4,98 млн грн і також було залучене в якості субпідрядника для капітального ремонту пішохідної частини бульвару Шевченка.

Пересічним жителям міста “КОЛТЕХ-ТРАНС” міг запам’ятатися тим, що його робітники в грудні минулого року укладали плитку в центрі Черкас в сніг і мороз. Опісля міський голова обіцяв змусити підрядника переробити ремонт.

Повертаючись вже до цьогорічного тендеру, зазначимо, що єдиним конкурентом підприємства Колесниченка було ПП "Будівельник-Черкаси".

Це підприємство має капітал в 1 тис. грн. Його очолює Ігор Макаренко.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 Цікавий. 04.08.2017 13:14
А що з кримінальною справою по роботі з укладання плитки в минулому році по бульвару Шевченка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Костиль 04.08.2017 13:11
Якщо будуть "обкладати" рукожопі, як по Небесної Сотні до Гоголя та по Гоголя, біля універмагу базару, чи біля ЦБЮТ то краще не треба. Хай будуть вже природні ями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #4 Щука 04.08.2017 12:37
Інших будівельників нема! Їх просто немає! Це ще й так добре, що хтосб щось робить. В нашого народу уява про життя типу як на заході: пожрать, поспать, потр.хаться и на єтом все.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 хасан 04.08.2017 07:49
мошенник на моненнике!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Рідне місто 03.08.2017 22:47
Укладати раз у раз мільйонні підряди з ТОВ зі статутним капіталом в 884 грн - ноу-хау черкаської влади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Сидоров. 03.08.2017 21:57
У мене у дворі лежить така плитка.Десь біля 100квадратів. Уже три повних роки.Встиг до цієї чехарди з цінами .Мороз, сніг,лід, лопата, дощі , спека. Поки що без змін.Ціла,без провалів і вигляд наче тільки що покладена, особливо після дощу.Купляв , користуючись порадами продавців--оцю беріть, а оту не треба. Вона ще не вистояна після виготовлення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100