реклама

реклама

Проблеми підготовки навчальних закладів Черкас стали головною темою обговорення круглого столу, який було проведено за участі представників Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС.

20616911_1330600323724628_5270396216613561154_o

Директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Володимирович Волошин, поінформував присутніх з організацією роботи свого відомства з питань пожежної безпеки та охорони праці у навчальних закладах міста.

Під час обговорення проблемних питань, Ігор Володимирович також розповів, які заходи планується вжити аби 1 вересня усі школи міста відповідали вимогам пожежної та техногенної безпеки.

В свою чергу начальник Черкаського міськрайонного відділу Управління Андрій Хижняк наголосив, що питання пожежної безпеки, серед інших важливих заходів підготовки до навчального року не повинні займати другорядне місце. Він зробив акцент на тому, що в усіх школах до початку занять необхідно створити безпечні умов для усіх учасників навчально-виховного процесу. Виступаючи перед присутніми фахівцями, Андрій Анатолійович ознайомив учасників засідання із статистикою пожеж у закладах освіти України за попередні роки, та зробив аналіз причин їх виникнення.

Він також наголосив, що інженерно-інспекторський склад відділу, готовий надати Департаменту освіти і методичну і практичну допомогу у визначенні проблемних місць в організації протипожежного захисту навчальних закладів, а також підготовці рекомендацій щодо усунення наявних недоліків.

Обидві сторони наголосили на важливості такої співпраці та висловили розуміння основних проблемних питань над якими необхідно працювати відомствам.

За результатами круглого столу, прийняте рішення щодо розробки спеціальних методичних порад для кожного об‘єкта освіти в обласному центрі.

Про це в соціальній мережі «Фейсбук» інформує начальник сектору зв'язків із ЗМІ та громадськістю УДСНС у Черкаській області Віталій Шульга.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100