реклама

реклама

На мосту через Дніпро наразі здійснюють заміну деформованих та пошкоджених плит. Нині ж ремонтники, кількість яких значно збільшена, готують для заливки бетоном поверхню.

20622970_1885431038447177_922068869_o-e1501688481401

Хід робіт на мосту обговорили під час зустрічі заступника голови ОДА Костянтина Омаргалієва з керівництвом ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» – Ігорем Карнаковим та Олександром Хамайдулом. Звернувшись до них, Костянтин Сапартаєвич вкотре наголосив на тому, що ремонт мосту має надважливе стратегічне значення для області:

– Вимагаємо максимальних зусиль від робітників, котрі нині працюють на мосту, аби ремонт був зроблений своєчасно та якісно. Для цього обласна адміністрація спільно зі Службою доріг в області продовжуватиме щоденний контроль за процесом робіт, аби вони проходили згідно з графіком.

ДО УВАГИ ВОДІЇВ!

У зв’язку з виконанням безперервного технологічного процесу, зокрема бетонування мосту, що триватиме кілька днів, починаючи з цієї п’ятниці, можливе зміщення часових проміжків «вікон» у вечірні години.

Про це інформує сайт ОДА

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Черкасчанин 03.08.2017 16:37
Ау!!!Мостострои тели!!!!Нужна консультация-когда после ремонта этот мост гепнеться,если подготовка под заливку бетоном идет по старым плитам и высота слоя визуально будет в уровень с оставшейся в живых полосой.И это там еще асфальта нет.Кто-нибудь нагрузки считал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 федор принципиальный 03.08.2017 13:31
Шановные,вы,что уже подзабыли что вами потерян месяц,когда вы поняли что эта за контора,которая прибыла в Черкассы отдохнуть без техники,без рабочих рук и по уши в долгах,ткаченко опомнился только пару-тройку недель тому,мы,черкаща не,а не инопланетяне,вс е видим и понимаем,а для вас ремонт моста,видимо,ре монт драмтеатра-опыт у вас великий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100