реклама

реклама

Працівники Генеральної прокуратури затримали начальника управління державного архітектурно-будівельного контролю Черкаської міськради за отримання хабаря у розмірі 40 тис. грн. Про це інформують у Генеральній прокуратурі України. 

Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України спільно з Департаментом процесуального керівництва Генеральної прокуратури України та Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України 04 серпня 2017 року в порядку ст. 208 КПК України затримано начальника управління державного архітектурно-будівельного контролю Черкаської міської ради за результатами вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі 40 тис грн від власника суб’єкта господарювання за невжиття заходів щодо проведення додаткової перевірки дотримання вимог законодавства при введенні об’єктів реконструкції цього суб’єкта в експлуатацію.

На теперішній час вирішуються питання щодо складання підозри затриманому за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди), клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, встановлення інших можливих співучасників та їхнього затримання, збору та фіксації доказів.

Досудове розслідування триває.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Нагадаємо, управління державного архітектурно-будівельного контролю Черкаської міськради було створено у листопаді минулого року і очолив його Валентин Дяченко. Тоді ж, до Черкас приїздив голова Державної архітектурно-будівельної інспекції України Олексій Кудрявцев, який висловлював сподівання, що «ця реформа позитивно вплине на містобудівничу діяльність Черкас».

 

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #8 Бух. 07.08.2017 08:19
Отака у Бондаренка команда....

Хабаря отримати і то не вміють... бо жадібність понад усе!!! да Бондаренко?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 Черкащанин 06.08.2017 14:40
На фото у цих чинуш такі серйозні обличчя, позують один перед одним, навіть руки всі однаково поскладали... А думка у них одна, як розбагатіти. Цей випадок, конкретний тому приклад.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Володимир 06.08.2017 06:57
Друг Савана, хабарник рідкисний,всі питання тільки за бабки.Тут спрацювали по делу. Залишилось довести доказовою базою та прив*язати спільників.Ну не міг він працювати один.Сліди йдуть до кабінетів керівників міста,області і до Київа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #5 Альона. 05.08.2017 15:53
Людина яка призначена на посаду завдяки клопотанню Бонда, та підтримки Гури. Знову будете стверджувати що крадуть старі кадри? А Ви часом не в долі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Черкащанин 05.08.2017 15:19
Коли вже чиновники зрозуміють, що хабар брати не варто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 зорро 05.08.2017 13:31
Хтось викупив хлібну посаду,а він не хоче звільняти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #2 Пенсіонер 05.08.2017 11:32
О. ця реформа дуже позитивно вплинула на містобудівну діяльність міста!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 федор принципиальный 05.08.2017 11:08
Отрешкина тоже несколько раз задерживали,даж е пять лет лесоповала ему рисовали,а он до сих пор на всех положил,керует и над черкащанами посмеевается,од арычу прокурор в свое время просил 5 лет,также и с этим шуриком будет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100