реклама

реклама

Побутовий конфлікт, що завершився самогубством. 30-річна жителька села Танське після сварки зі своєю матір’ю повісилась.  Сиротами залишились дворічний хлопчик та двомісячна дівчинка. Про це повідомляє «Вечірня Умань».

Як повідомляють джерела близькі до офіційних, жінка з дітьми часто приїжджала до своєї матері, проте стосунки у них були  конфліктні: мати постійно скандалила та била дочку, що ймовірно стало причиною самогубства. Раніше у цієї ж жінки померло двоє дітей, офіційного чоловіка немає,  бабуся онуків залишати собі не хоче, тому єдиний притулок для дітей знайшли  у Центральній районній лікарні.

«До нас діток привезли 4-го серпня, на даний час вони перебувають  під обстеженням лікарів. У хлопчика вроджена хвороба катаракти, найближчими днями йому робитимуть операцію» - розповідає головний лікар Центральної районної лікарні Інна Добрянська.

На даний час,  дітки залишилися без опіки і потребують підтримки небайдужих уманчан.  Їм потрібен одяг, підгузки, харчування. Передати допомогу  можна у  штаб «До перемоги» або у центральну районну лікарню.

Картка для  перерахунку коштів на потреби дітей 5168 7556 1847 6960 - Ольга Ситник.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Уманский Еврей 06.08.2017 02:57
Ну а что Цебрий не может помочь или местный депутат Алексеев. А может и сам Порошенко помочь этим маленьким детишкам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100