реклама

реклама

Збірна України з двома представниками Черкас в обоймі зберегла місце у вищому дивізіоні Чемпіонату Європи. Після чотирьох поразок в стартових матчах команда Олександа Ворони нарешті перемогла. Наша збірна виявилася значно сильнішою ніж команда Латвії.

Збірна України провела майже ідеальну першу чверть. Команда Ворони продемонструвала відмінні кидкові показники, впевнено виграла щит, причому чужий і свій, допустивши за чверть лише одну втрату. Така гра дозволила українській команді, в складі якої в дебюті виділявся Козак, набрати за чверть 27 очок і виграти її з 9-очковою перевагою.

Друга чверть команді Ворони вдалася ще більше. Наші хлопці не зменшили обертів в атаці, при цьому додали в захисті, пропустивши за 10-хвилинку лише 9 очок. Кращий ігровий відрізок на турнірі провів захисник Мойсей Кім, який за чверть набрав 15 очок (17 за половину), встигнувши при цьому записати до активу 5 підбирань і 3 перехоплення. Збірна України грала на порядок якісніше опонентів за всіма ігровима компонентама і розгромила латвійців в першій половині - 53:27.

У третій чверті латвійцям вдалося трохи скоротити відставання в першу чергу завдяки пресингу в захисті, яким підопічні Хельманіса спровокували кілька втрат в української команди. Результативність команди Ворони в третій чверті знизилася, чим скористався суперник який навпаки додав в атаці, відігравши 9 очок перед заключною десятихвилинкою.

Однак на більше латвійців не вистачило. Збірна України вчасно заспокоїлася, налагодила захист і стабілізувала гру у вирішальній десятихвилинці. Переваги, яку наша команда отримала ще по ходу першої половини матчу, збірній України вистачило для того, щоб спокійно довести матч до перемоги з більш ніж комфортною перевагою. Команда Олександра Ворони здобула свою першу перемогу на Євробаскеті-2017, здолавши команду Латвії з рахунком 78:60, і зберегла прописку в Дивізіоні А на наступний сезон.

Про це повідомили на сайті «Черкаських мавп».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100