реклама

реклама

Підсумкова тижнева нарада відбулася наприкінці минулого тижня в очільника Чорнобаївської РДА.

6666

Цьогоріч  на ремонти доріг комунальної власності передбачено в бюджетах селищної та сільських рад 17  млн  грн,  з яких на сьогодні вже виконано роботи на суму близько 10  млн грн.

Найбільші обсяги робіт проведено Чорнобаївською селищною радою по вул. Центральній на 5,5 млн грн, Іркліївською сільською радою на 1,6 млн грн -  роботи ще продовжуються.

Завершено ремонти Хрестителівською сільською радою на 1 млн 53 тис грн, Ревбинською, Новоукраїнською, Малобурімською, Лукашівською, Комінтернівською, Кліщинською, Жовнинською, Веселохутірською, Богодухівською сільськими радами, частково проведено ремонти Староковрайською та Лящівською сільськими радами, також  ведуться ремонти доріг Великоканівецькою сільською радою.

В інших населених пунктах проведення ремонтів на дорогах комунальної власності заплановано на серпень-жовтень.

На ремонтні роботи на дорогах загального користування місцевого значення з районного бюджету  передбачено 8 млн 670 тис грн, в т.ч. надали субвенції  15 сільських рад в сумі 990 тис грн.

Виконано роботи на дорозі Н – 08 Старий Коврай – Ленінське – Лящівка на суму 3627851 грн, Н-08- Мирне на суму 380070 грн  та ст. Пальмира - Чорнобай – Іркліїв близько 370 тис грн, продовжуються роботи на дорозі Богодухівка - Тарасівка-Нове Життя та розпочато в напрямку /Чорнобай-Мохнач/ - Новоукраїнка- Старий Коврай від Старого Ковраю до Новоукраїнки.

Про це йдеться на сайті Чорнобаївської РДА.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 федор принципиальный 07.08.2017 08:37
Шановный пане Джоболда,когда будет говорю не отремонтирован, а хотя бы засыпаны ямищи на участке от Чеховки до Благодатного,жи тели Мельников,Чехов ки,Крутьков ,дачники мучаются не один год-этот участок дороги покакой-то прочине забыт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100