реклама

реклама

6 серпня, близько 20-ї години, патрутульні отримали виклик з вулиці Надпільної. Чоловік чинив хуліганські дії та бив шибки у будинку через ревнощі до своєї знайомої. Коли черговий екіпаж прибув за адресою, парубок почав втікати втім, його наздогнали і затримали.

Під час встановлення особистих даних, інспектори з`ясували, що 29-річний чоловік мав подвійне громадянство та два паспорти, Росії і України.

Інформацію одразу передали Службі безпеки України, самого затриманого доставили на освідування до наркодиспансеру.

Після того, як громадянин пройшов огляд у лікаря-нарколога, його направляли до міського відділу поліції та він вирішив “зам`яти” справу і почав пропонувати інспекторам неправомірну вигоду, у розмірі 300 гривень.

Спробу дачі хабара патрульні зафіксували і тепер, крім адмінвідповідальності, чоловікові загрожує ще й кримінальна.

Зараз справою займаються слідчі.

Про це інформують у прес-службі патрульної поліції Черкас.

 

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 депутат 08.08.2017 08:49
Не в затриманого потрібно питать, для чого він давав гроші, тут все зрозуміло, а в поліції, чому затриманий саме їм давав гроші, адже йому не з проста в голову прийшла думка запропонувати гроші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 [email protected] 08.08.2017 01:00
Умнички... только Цырк в Киеве, в Черкассах только гастролями....!!! Господи боле дебильных клоунов я в жизне не видел......... вначале один дебил телефон который не по закону изъял, пытается назад засунуть, а потом моделируют, взятку должностному лицу от пьяного ханыге , который даже не молжет понять где находится!!!ПРО СТО БРАВО!!! А где Волчица!? как такую ПАБЕДУ над преступнолстью не снять на камеру!!!!???ГОСПОДИ ВЫ ХУЖЕ ТРОЛЕЙ НА КИСЕЛЕВ ТВ, КОТОРЫЕ ПЫТАЮТСЯ СНЯТЬ ФИГНЮ ПРО УКРАИНУ!!! НЕ ПОЗОРТЕ ГОРОД УБЛЮДКИ!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100