реклама
Sucurity Police

реклама

Поточні результати операції «Урожай – 2017» озвучив днями заступник начальника відділу аналізу та прогнозування надходжень податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області Віталій Лушников.

Він відмітив, що сільськогосподарська галузь разом із сферою торгівлі залишаються в Черкаській області  найпроблемнішими щодо зайнятості, і попередив, що підприємства цих галузей – у зоні пильної уваги зокрема інспекторів Держпраці, які уже  розпочали інспекційні відвідування.

Щодо поточних результатів «Урожаю – 2017», то за півроку проведено 13 документальних перевірок сільгосппідприємств, якими донараховано зокрема 364,8 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та ще 138 інших заходів (комісії, бесіди, роз’яснення тощо).

В результаті проведених заходів додатково оформлено 647 найманих працівників, додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб склали 1,4 млн.грн.

Ще як результат роботи, зросла чисельність працюючих на сільгосппідприємствах і збільшилась середня заробітна плата по галузі (у червні склала 6,4 тис.грн.).

За півроку залучено до оподаткування 13673 одноосібника, які самостійно обробляють земельні ділянки площею понад 2 га та продають надлишки власновирощеної продукції. Також декларації складе за результатами роботи у 2017 році 2001 власник  тракторів, які використовуються для отримання доходу.

До кінця року очікується надходження 356,3 млн. грн. ПДФО із оренди паїв, при факті минулого року 322,6 млн.грн. Уже за 6 місяців ц.р. сплачено 102,9 млн.грн. ПДФО із орендної плати за паї. Середній розмір оренди до вартості паїв по області становить 6,2 відсотки.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100