реклама
Sucurity Police

реклама

За інформацією Черкаської митниці ДФС цього року виявлено 43 випадки незаконного ввезення та використання легкових транспортних засобів, зареєстрованих в державних органах іноземних держав. За даними фактами складені адміністративні протоколи про порушення митних правил, передбачені ст.ст. 470, 484, 485 МК України.

На даний час судами активно підтримується позиція Черкаської митниці ДФС щодо застосування покарань до осіб які протиправно використовують транспортні засоби з іноземною реєстрацією стосовно яких надано пільги щодо сплати митних платежів в інших цілях, ніж ті, у зв’язку з якими були надані такі пільги.

Так, судами різних інстанцій, у тому числі Київським апеляційним адміністративним судом,  дії працівників Черкаської митниці щодо застосування покарання у вигляді штрафу розміром 300% від сум несплачених митних платежів визнані повністю законними та обґрунтованими. Забезпечено перерахування до державного бюджету штрафів на суму 2,1 млн.грн.

Також за січень-липень за рахунок перевиконання Черкаською митницею ДФС індикативних показників надходжень митних платежів до спеціального фонду обласного бюджету на розвиток автомобільних доріг загального користування спрямовано 228 млн. гривень. Загалом в Україні на розвиток автомобільних доріг ДФС спрямовано понад 8 млрд.грн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100