реклама

реклама

Днями у місті Золотоноша проведено спільну семінар-нараду для 36 роботодавців міста та району (ПрАТ «Золотоношарембуд» Павленко С., ПП «Побут плюс 2006» Шкляров О., ПП «Сільвер Фуд» Кащук М.Л., ДП «Златодар», Собко Н. та інші) на тему «Належне оформлення трудових відносин».

фото

Перед присутніми виступили  Фурса Анатолій, головний державний інспектор праці, Калина Надія, головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податків і зборів фізичних осіб та єдиного внеску території обслуговування Золотоніської ОДПІ управління податків і зборів фізичних осіб ГУДФС у Черкаській області, Богдан Олена, заступник начальника Золотоніського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, Рухлядко Світлана, провідний юрисконсульт Золотоніського міськрайонного центру зайнятості.

Під час семінару було обговорено актуальні питання співпраці, удосконалення спільної роботи щодо детінізації доходів, захисту соціальних гарантій найманих працівників та досягнення позитивного результату. Зокрема Олена Богдан розглянула порядок подання звітності до органів ПФУ передбаченої законодавством; Надія Калина дала роз’яснення щодо порядку подачі повідомлень про прийняття працівників на роботу, правильність їх заповлення.

Анатолій Фурса розповів про проведення в області спільно з Міжнародною організацією праці пілотної інспекційної кампанії щодо виявлення фактів незадекларованої праці. Основною метою якого є не лише виявлення фактів неофіційного працевлаштування, але й з’ясування причин, які його зумовлюють.

Свтілана Рухлядко поінформувала присутніх про послуги служби зайнятості, місцевий стан ринку праці, зміни в законодавстві в частині застосування механізмів підтримки та стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць, про можливість підвищити кваліфікацію, в тому числі і в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, нормативні вимоги до робочих місць для працевлаштування людей з особливими потребами.

Проведення таких заходів є корисним та інформаційно-змістовним для запрошених роботодавців, про що свідчить велика кількість запитань учасників, на які були надані вичерпні кваліфіковані відповіді
Золотоніський МРЦЗ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100