реклама

реклама

У суботу, 05.08.2017, завдяки злагодженій роботі Уманської місцевої прокуратури, працівників Головного управління Національної поліції в Черкаській області та слідчих Уманського відділу поліції викрито 27-річного чоловіка, який намагався надати службовій особі відділення поліції неправомірну вигоду в сумі 2 тис. доларів США за непритягнення до кримінальної відповідальності особи.

IMG_0356

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України безпосередньо під час спроби надання ним грошових коштів, які в ході обшуку вилучено правоохоронцями.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

У понеділок, 07.08.2017, затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, наразі вживаються заходи щодо обрання йому запобіжного заходу.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої, інформує прес-служба прокуратури області

IMG_0357_

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #1 Громадянин 08.08.2017 18:42
Службова особа, якій пропонувався хабар, могла одразу відмовитись від нього і на цьому все б і закінчилось. Але чоловіка мабуть завчасно підвели під необхідність дачі хабаря, а потім все злагоджено задокументували .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100