реклама

реклама

36397785106_83eafefa81_m Реформа органів рибоохорони реалізована у більшості регіонів України, запущено 24 з 29 управлінь рибоохоронного патруля, повідомив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів на підсумковому брифінгу 8 серпня в Українському Кризовому Медіа-Центрі.

Реформу було розпочато відповідно до Концепції реформування рибного господарства, ініційовану Яремою Ковалівим у вересні 2015 року. «На той момент рибоохорона асоціювалася у людей з із словами «корупція», «браконьєрство» та «неефективність». Остання  була багато в чому зумовлена жахливим матеріально-технічним оснащенням. Щоб змінити ситуацію було прийнято рішення повністю ліквідувати старий орган та створити новий рибоохоронний патруль», − повідомив Ярема Ковалів.

Рибоохоронний патруль ще не запущено у Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській Львівській та Херсонській областях. В Хмельницькій, Черкаській та Вінницькій областях триває процес відбору керівників Управлінь, а у Львівській та Херсонській областях конкурсний відбір та оголошення його результатів було заблоковано судом.

Про це інформує Держрибагентство України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100